Rönnbärsvägen 49, 1 tr / Tibble / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Äntligen en 5:a till salu - nytt duschrum och fina ytskikt!

Slutpris
2 285 000 kr
Boarea
115 kvm
Avgift
5 695 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rönnbärsvägen såldes av oss 2017-08-23. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Rönnbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en 5:a till salu - med ett toppenläge i en populär och mycket välskött HSB förening! Med sina 115 m² är denna bostad ett strålande alternativ för den som önskar funktion och utrymme men vill minimera underhåll och större renoveringar som ett hus/radhus för med sig. Lägenheten har ett superfint nyrenoverat duschrum från 2016, ett stort badrum och ett ljust och fint kök med vita lackade köksluckor, nyare vitvaror samt stor matplats invid köksfönstret. Lägenheten har dessutom en rymlig hall, fyra mysiga sovrum utan insyn, ett ljust vardagsrum och en separat tvättstuga. Rakt igenom nyare ytskikt och fina ekparkettgolv i flera rum. Inglasad balkong i öster med trätrall och vitmålade väggar. Stort förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Brf Tibble har en god ekonomi och ett nyligen genomfört stambyte via re-lining. Mycket uppskattat område med närhet till badplats, idrottsanläggning, parkering, livsmedelsbutiker och inte minst den nya handelsplatsen Brunna Park. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Tillträde hösten 2017. Välkommen på visning!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 1 415 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration