Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Tibble / Rönnbärsvägen 49, 1 tr

Äntligen en 5:a till salu - nytt duschrum och fina ytskikt!

Äntligen en 5:a till salu - med ett toppenläge i en populär och mycket välskött HSB förening! Med sina 115 m² är denna bostad ett strålande alternativ för den som önskar funktion och utrymme men vill minimera underhåll och större renoveringar som ett hus/radhus för med sig. Lägenheten har ett superfint nyrenoverat duschrum från 2016, ett stort badrum och ett ljust och fint kök med vita lackade köksluckor, nyare vitvaror samt stor matplats invid köksfönstret. Lägenheten har dessutom en rymlig hall, fyra mysiga sovrum utan insyn, ett ljust vardagsrum och en separat tvättstuga. Rakt igenom nyare ytskikt och fina ekparkettgolv i flera rum. Inglasad balkong i öster med trätrall och vitmålade väggar. Stort förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Brf Tibble har en god ekonomi och ett nyligen genomfört stambyte via re-lining. Mycket uppskattat område med närhet till badplats, idrottsanläggning, parkering, livsmedelsbutiker och inte minst den nya handelsplatsen Brunna Park. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Tillträde hösten 2017. Välkommen på visning!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 1 415 kr.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Tibble
Rönnbärsvägen 49, 1 tr
Slutpris: 2 285 000 kr
Boarea: 115 kvm
Avgift: 5 695 kr/mån
Driftkostnad: 180 kr/mån
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Rönnbärsvägen