Rönnbärsvägen 41, bv / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

1:A SOM HAR ALLT!

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
34 602
Boarea
45 kvm
Avgift
2 145 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rönnbärsvägen såldes av oss 2014-11-06. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Rönnbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

OBS! TILLTRÄDE I APRIL 2015! Välkommen till en toppfin marklägenhet med hörnläge i Tibble! Med en praktisk planlösning och en extra vägg har denna 1:a gjorts om till en mini 2:a med separat sovrum. Från sovrummet finns utgång till den härliga uteplatsen i västerläge. Tvättmaskin samt torktumlare finns installerat i duschrummet, köket är renoverat 2011 och längre in i lägenheten finns det mysiga vardagsrummet samt sovrummet med utgång till uteplatsen med eftermiddags-/kvällssol. Stabil HSB förening med bra ekonomi samt genomfört stambyte via relining. Uppskattat område med närhet till buss, skola, förskola, mataffär, idrottsplats och härlig natur. Badplats finns vid Lillsjön och gröna udden vid Mälaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.