Rumbastigen 76 / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Radhuset som skiljer sig från mängden!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
30 335 kr/år
Tomtarea
162 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna radhus på Rumbastigen såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Rumbastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring för privat visning - varmt välkommen!
Radhuset som skiljer sig från mängden! Med ett byggår på -94 känns allt i huset mycket fräscht och modernt. Just detta radhus har sedan dess uppdaterats och underhållits noga. Dessutom med sitt perfekta hörnläge mot skogsparti gör inte saken sämre. Framsidan har marksten, en altan med markis i väster, rabatter och ett ordentligt förråd. Tomtsidan har en altan med staket under tak i öster, en balkong och en gräsplätt m.m. som omgärdas av en uppvuxen häck. I och med huslängans snedtak får radhusen ett magnifikt vindsutrymme som är golvlagd i sin helhet - här finns möjligheter! Hall med klinkergolv, renoverat fint kök, helkaklad fräsch gäst-wc med golvvärme och ett mycket snyggt helkaklat duschrum med golvvärme. Huset har även en luftvärmepump, oljefyllda radiatorer, markiser, mekanisk till- och frånluft, automatsäkringar med jordfelsbrytare och fiber indraget. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor. Nära till vacker natur, bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb m.m. Trevlig gård med lekplats och garageplats i länga. Tillträde enligt överenskommelse. Besiktigat och energideklarerat. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration