Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Brunna / Rumbastigen 76

Radhuset som skiljer sig från mängden!

Ring för privat visning - varmt välkommen!
Radhuset som skiljer sig från mängden! Med ett byggår på -94 känns allt i huset mycket fräscht och modernt. Just detta radhus har sedan dess uppdaterats och underhållits noga. Dessutom med sitt perfekta hörnläge mot skogsparti gör inte saken sämre. Framsidan har marksten, en altan med markis i väster, rabatter och ett ordentligt förråd. Tomtsidan har en altan med staket under tak i öster, en balkong och en gräsplätt m.m. som omgärdas av en uppvuxen häck. I och med huslängans snedtak får radhusen ett magnifikt vindsutrymme som är golvlagd i sin helhet - här finns möjligheter! Hall med klinkergolv, renoverat fint kök, helkaklad fräsch gäst-wc med golvvärme och ett mycket snyggt helkaklat duschrum med golvvärme. Huset har även en luftvärmepump, oljefyllda radiatorer, markiser, mekanisk till- och frånluft, automatsäkringar med jordfelsbrytare och fiber indraget. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor. Nära till vacker natur, bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb m.m. Trevlig gård med lekplats och garageplats i länga. Tillträde enligt överenskommelse. Besiktigat och energideklarerat. Välkommen!

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Brunna
Rumbastigen 76
Slutpris: 3 350 000 kr
Boarea: 115 kvm
Driftkostnad: 30 335 kr/år
Tomtarea: 162 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Rumbastigen