Rumbastigen 50 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Radhus med braskamin, nya fönster och altandörrar, dessutom smakfullt renoverat & friköpt tomt!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
34 222 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-16
Bostaden är såld!

Denna radhus på rumbastigen såldes av oss 2018-11-16. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på rumbastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns ett radhus på populär adress med friköpt tomt som fått större renoveringar gjorda! Huset har genomgående nya fönster och altandörrar i helglas, trevlig braskamin i vardagsrummet och ny luft/luftvärmepump. Modernt ljust kök samt helkaklat duschrum. Genomgående ljusa materialval samt trevligt ljusinsläpp från takfönster i badrum och övre hall. Idag har huset tre sovrum, ett av dessa är ett stort sovrum med skjutdörrsgarderober och utgång till balkong. Altan på trädgårdssida under tak och på entrésida finns markis för samtliga fönster. Rymligt förråd på entrésida samt redskapsförråd på trädgårdssida. Fiber finns och ingår i samfällighetsavgiften. Garage i länga med eldriven port. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till förskolor och skolor. Nära till vacker natur, bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb m.m. Trevlig gård med lekplats för barnen. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration