Sven Beckmans väg 46 / Lillsjön / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Ett hem & område att trivas i!

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
6 847 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sven Beckmans Väg såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Sven Beckmans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Har Ni barn och vill bo i en trygg miljö med närhet till härliga grannar, lekpark, vacker natur och underbara Lillsjön med bad om sommaren och skridskoåkning om vintern? - Nu har Ni chansen!
Välkommen till ett bostadsrättsparhus om 110 m² i 2 fulla plan med 4 ordentliga sovrum på ovanvåningen samt ett entréplan som erbjuder de sociala ytorna via ett mycket fint kök och ett stort vardagsrum med utgång till trädgården. Uteplats finns på både entré- och trädgårdssida; här erbjuds sol alla dagens timmar. Huset har också en separat tvättstuga med groventré, två ordentliga badrum i vardera plan samt en hall med klädkammare. Uppfarten har en carport och plats för ytterligare 2 bilar i bredd samt ett förråd för redskap och cyklar, här finns även en liten bastu. Trädgårdssidan är lummig och angränsar till områdets gemensamma lekpark där barnen tryggt kan leka och springa runt - helt perfekt! Här träffas gärna grannarna för grillstunder. Vill man ta ett kvällsdopp är promenaden bara några minuter bort till strandkanten. Ett hem och ett område att trivas i!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta: ca. 6 800 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration