Tallrisvägen 8, 2tr / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

72 kvm 2:a med 14 kvm inglasad balkong på 5:e våningen med Mälarutsikt!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
3 244 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 10 (Hiss finns)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tallrisvägen såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Tallrisvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en 2:a som har 14 kvm inglasad balkong med fantastisk Mälarutsikt. Lägenheten är 72 kvm, ligger på femte våningen och blev färdigställd -10. Öppen planlösning, ljusinsläpp från två håll och bra standard med genomgående parkettgolv. Möjlighet att sätta upp en vägg få ett till rum. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin finns. Utsikten bör ses!

Stenkast till centrum med affärer, restauranger, matbutiker, bussar och 15 minuters pendeltågstrafik in till Stockholm City, tågresan tar ca. 25 minuter. Även nära till bad- och båtplats i Mälaren. P-plats i garage under huset som nås med hiss.

En mycket välskött förening med god ekonomi. Välkommen! Föreningens lån per m² bostadsyta låga 5 625 kr (år 2017 årsredovisning).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration