Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Brunna / Tarantellastigen 8

Fint bostadsrättsradhus på populär adress i en mycket stabil brf!

Mycket fin 4:a om 92 m² med härlig radhuskänsla i mysiga Brf Tarantellan! Fint Epoq kök från 2014 med cremevita köksluckor och infällda spotlights, helkaklat duschrum med golvvärme i entréplan och rakt igenom nyare maskinpark. Dubbla uteplatser, en stenlagd på framsidan i svala norr och en större insynsskyddad uteplats med trätrall och markis på trädgårdssidan i soligt söderläge. Plan gräsmatta med diverse planteringar - tomten angränsar mot garagelängans baksida vilket skapar en liten oas för de boende. Gott om förvaring i dubbla förråd, ett på entrésidan och ett större på trädgårdssidan. Mycket populär och uppskattad förening med god ekonomi, låga avgifter och där carportplats med eluttag ingår i månadsavgiften! Underbart område med bilfri gård och gång- och cykelavstånd till förskola, skola, stormarknad, Mälaren och naturen. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med diverse handel, allmänservice, buss och pendeltåg mot Stockholm City samt Bålsta. Tillträde i november/december eller enligt överenskommelse. Välkommen!

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Brunna
Tarantellastigen 8
Slutpris: 2 730 000 kr
Boarea: 92 kvm
Avgift: 4 433 kr/mån
Driftkostnad: 850 kr/mån
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Tarantellastigen