Tarantellastigen 8 / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Fint bostadsrättsradhus på populär adress i en mycket stabil brf!

Slutpris
2 730 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
4 433 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tarantellastigen såldes av oss 2017-08-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Tarantellastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin 4:a om 92 m² med härlig radhuskänsla i mysiga Brf Tarantellan! Fint Epoq kök från 2014 med cremevita köksluckor och infällda spotlights, helkaklat duschrum med golvvärme i entréplan och rakt igenom nyare maskinpark. Dubbla uteplatser, en stenlagd på framsidan i svala norr och en större insynsskyddad uteplats med trätrall och markis på trädgårdssidan i soligt söderläge. Plan gräsmatta med diverse planteringar - tomten angränsar mot garagelängans baksida vilket skapar en liten oas för de boende. Gott om förvaring i dubbla förråd, ett på entrésidan och ett större på trädgårdssidan. Mycket populär och uppskattad förening med god ekonomi, låga avgifter och där carportplats med eluttag ingår i månadsavgiften! Underbart område med bilfri gård och gång- och cykelavstånd till förskola, skola, stormarknad, Mälaren och naturen. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med diverse handel, allmänservice, buss och pendeltåg mot Stockholm City samt Bålsta. Tillträde i november/december eller enligt överenskommelse. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration