Tarantellastigen 42 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

2:a på populär adress i stabil brf!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
58,2 kvm
Avgift
3 088 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tarantellastigen såldes av oss 2018-04-25. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Tarantellastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 2:a om 58 m² med härlig radhuskänsla i mysiga Brf Tarantellan! Bostaden består av ett ljust kök, ett helkaklat badrum, en klädkammare, ett stort vardagsrum och ett mysigt sovrum. Dubbla uteplatser, en stenlagd på framsidan och en större uteplats med trätrall på trädgårdssidan. Utanför trätrallen finns en gräsmatta omgärdad av en häck. Gott om förvaring i dubbla förråd, ett på entrésidan och ett större på trädgårdssidan. Mycket populär och uppskattad förening med god ekonomi, låga avgifter och där carportplats med eluttag ingår i månadsavgiften. Underbart område med bilfri gård och gång-/cykelavstånd till förskolor, skolor, Mälaren, naturen, golfbana och stormarknader. Täta bussförbindelser till Kungsängen centrum med diverse handel, allmänservice, buss och pendeltåg i kvartstrafik mot Stockholm City. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration