Tibble Torg 9, bv / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

2:a om 73 kvm i 55+förening med inglasad uteplats!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
5 893 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-12-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tibble Torg såldes av oss 2018-12-20. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Tibble Torg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en lugn och uppskattad förening med mycket god sammanhållning. Lägenheten har en fantastisk inglasad uteplats, ett nyrenoverat badrum (2018) samt öppna ytor. Närhet till natur livsmedelsbutik, apotek, frisör samt goda kommunikationer. Alla fönster, balkongdörr samt uteplats går att låsa. I lägenheten finns även en rymlig klädkammare samt ett förråd.

Toppenförening för Dig som är 55+ (minst en ägare till lägenheten ska ha fyllt 55 år)! Bekvämt boende i ett lugnt och grönskande område intill ett kolonilottsområde. I föreningen finns bl.a. snickarbod, gym, bastu, boulebana och vävstuga. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Säkerhetsdörr är installerat. I direkt närhet finns bl.a. frisör, tandläkare, busshållplats och en Coop-butik. Föreningen anordnar pubkvällar, dart- och bouleträffar m.m. Täta bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Tillträde enl. överenskommelse.

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration