Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Kungsängen centrum / Torget 9, 3 tr

Stambytt 3:a i populär brf mitt i Kungsängen centrum!

Svårslaget läge mitt i Kungsängen centrum; bostaden för dig som värdesätter gångavstånd till det som krävs dagligen! Med sina ca. 76 m² känns lägenheten rymlig och har en välavvägd planlösning. Hemtrevligt kök med bl.a. helt ny kyl och frys 2017, 2 bra sovrum, vardagsrum och matsal i öppen plan, hall med flertalet garderober, rejäl klädkammare och inte minst ett splitternytt helkaklat badrum som färdigställdes våren 2017! Nytt golv i hall, matsal och ett sovrum 2017 samt installerad säkerhetsdörr. Balkong i väst som vetter mot den trevliga innergården. Tillhörande förråd på vinden och rejäl tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd i källaren. Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, låga avgifter, nya 3-glasfönster/balkongdörrar, automatsäkringar med jordfelsbrytare och som genomfört ett traditionellt stambyte 2015-2017! Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Stenkast till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb samt fina friluftsområden. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m. Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 3 640 kr.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Kungsängen centrum
Torget 9, 3 tr
Slutpris: 2 095 000 kr
Boarea: 75,5 kvm
Avgift: 4 005 kr/mån
Driftkostnad: 225 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 4 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Torget