Torget 9, 3 tr / Kungsängen centrum / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Stambytt 3:a i populär brf mitt i Kungsängen centrum!

Slutpris
2 095 000 kr
Boarea
75,5 kvm
Avgift
4 005 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-09-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torget såldes av oss 2017-09-08. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Torget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Svårslaget läge mitt i Kungsängen centrum; bostaden för dig som värdesätter gångavstånd till det som krävs dagligen! Med sina ca. 76 m² känns lägenheten rymlig och har en välavvägd planlösning. Hemtrevligt kök med bl.a. helt ny kyl och frys 2017, 2 bra sovrum, vardagsrum och matsal i öppen plan, hall med flertalet garderober, rejäl klädkammare och inte minst ett splitternytt helkaklat badrum som färdigställdes våren 2017! Nytt golv i hall, matsal och ett sovrum 2017 samt installerad säkerhetsdörr. Balkong i väst som vetter mot den trevliga innergården. Tillhörande förråd på vinden och rejäl tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd i källaren. Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, låga avgifter, nya 3-glasfönster/balkongdörrar, automatsäkringar med jordfelsbrytare och som genomfört ett traditionellt stambyte 2015-2017! Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Stenkast till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb samt fina friluftsområden. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m. Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 3 640 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration