Torget 9, 3 tr

Torget 9, 3 tr

Slutpris

2 095 000 kr


Kungsängen centrum— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Torget 9, 3 tr


Slutpris
2 095 000 kr

Kungsängen centrum— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Stambytt 3:a i populär brf mitt i Kungsängen centrum!

Svårslaget läge mitt i Kungsängen centrum; bostaden för dig som värdesätter gångavstånd till det som krävs dagligen! Med sina ca. 76 m² känns lägenheten rymlig och har en välavvägd planlösning. Hemtrevligt kök med bl.a. helt ny kyl och frys 2017, 2 bra sovrum, vardagsrum och matsal i öppen plan, hall med flertalet garderober, rejäl klädkammare och inte minst ett splitternytt helkaklat badrum som färdigställdes våren 2017! Nytt golv i hall, matsal och ett sovrum 2017 samt installerad säkerhetsdörr. Balkong i väst som vetter mot den trevliga innergården. Tillhörande förråd på vinden och rejäl tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd i källaren. Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, låga avgifter, nya 3-glasfönster/balkongdörrar, automatsäkringar med jordfelsbrytare och som genomfört ett traditionellt stambyte 2015-2017! Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Stenkast till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb samt fina friluftsområden. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m. Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 3 640 kr.


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 005 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-09-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.