Torget 9, 2 tr

Torget 9, 2 tr

Slutpris

2 050 000 kr


Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Torget 9, 2 tr


Slutpris
2 050 000 kr

Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Ypperligt läge mitt i Kungsängens centrum! Hiss finns!

Varmt välkommen till en bostad för dig som värdesätter gångavstånd till det som krävs dagligen. Här bor du på 3:e våningen med hiss. Du välkomnas av en rymlig entréhall med gott om förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober och linneskåp. Matplats finns i liv med vardagsrummet och har bra ljusinsläpp från två väderstreck. Utgång till balkong med förmiddagssol och Mälarutsikt. Trivsamt kök med ljusa skåpluckor och även här finns plats för matbord om så önskas. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Stambytt, helrenoverat badrum som färdigställdes våren 2017. Tillhörande förråd på vinden och rejäl tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd i källaren. Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi, låga avgifter, nya 3-glasfönster/balkongdörrar, automatsäkringar med jordfelsbrytare och som genomfört ett traditionellt stambyte 2015-2017! Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Stenkast till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb samt fina friluftsområden. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m. Möjlighet till snabbt tillträde!


Boarea
74.9 kvm
Avgift
4 310 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-01-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.