Trombonstigen 12, bv / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

FINASTE 3:AN MED BÄSTA LÄGET!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
86,5 kvm
Avgift
4 824 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2016-10-25. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vilken dröm! Totalrenoverad och fantastiskt fin marklägenhet i låghus! Underbart läge med uteplats i sydväst mot skogen. Här är minsta detalj planerad och hela lägenheten ger en härlig känsla. Mycket fint kök med bardel mot vardagsrummet, side by side kyl/frys, induktionshäll, vacker fläktkåpa mm. Stort stilrent helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme och infällda spotlights i taket, här finns ett stort härligt bubbelbad samt tvättmaskin och torktumlare. Två rejäla sovrum varav en med ingång till klädkammare. Vackra elementskydd finns i alla rum. Det finns vindsförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga och lekplats precis utanför huset och nära till parkeringsplats. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana, fina strövområden och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 min.

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 4 350 kr.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration