Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Brunna / Trombonstigen 12, bv

FINASTE 3:AN MED BÄSTA LÄGET!

Vilken dröm! Totalrenoverad och fantastiskt fin marklägenhet i låghus! Underbart läge med uteplats i sydväst mot skogen. Här är minsta detalj planerad och hela lägenheten ger en härlig känsla. Mycket fint kök med bardel mot vardagsrummet, side by side kyl/frys, induktionshäll, vacker fläktkåpa mm. Stort stilrent helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme och infällda spotlights i taket, här finns ett stort härligt bubbelbad samt tvättmaskin och torktumlare. Två rejäla sovrum varav en med ingång till klädkammare. Vackra elementskydd finns i alla rum. Det finns vindsförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga och lekplats precis utanför huset och nära till parkeringsplats. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana, fina strövområden och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 min.

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 4 350 kr.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Brunna
Trombonstigen 12, bv
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea: 86,5 kvm
Avgift: 4 824 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Trombonstigen
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!