Trombonstigen 16, 1 tr / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Mycket fräsch 2:a med stor balkong!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
65,5 kvm
Avgift
3 922 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2017-11-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fräsch 2:a om ca. 66 m² högst upp i låghus! Lägenheten angränsar mot skogsparti vilket skapar en lugn och skön känsla i bostaden. Ljus hall med infällda ledspotlights i taket och en inredd skjutgarderob, helkaklat duschrum med fönster och ny tvättmaskin, modernt kök som går i svart och vitt och har en rejäl matplats invid köksfönstret, stort och lättmöblerat vardagsrum och ett mysigt sovrum med träpanel som fondvägg samt fönster utan insyn mot skogen. Stor balkong under tak och med snyggt trädäck i öster (morgonsol), trevlig utsikt mot gården. Det finns ett tillhörande vindsförråd, tvättstuga och lekplats i området och nära till parkeringsplats. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana, fina strövområden och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 min. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 4 400 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration