Trombonstigen 9, 2 tr / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Stilren 3:a med trevlig balkong i västerläge!

Slutpris
1 915 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 819 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-09-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2018-09-25. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna mycket ljusa 3:a om 85 m² med balkong i bästa västerläge. Balkongen har trätrall och tak vilket gör att man kan använda den från tidig vår till sen höst. Fri utsikt från samtliga rum utan insyn. Det moderna köket är ljust och har plats för en rejäl matplats. Genomgående ljusa fina golv i hela lägenheten. Två bra sovrum varav det ena med plats för dubbelsäng. Klädkammaren har många gjort om och använder som ett extra sovrum. Ett stort vindsförråd tillhör lägenheten. Inre reparationsfond på 9 535 kr. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. För dig som gillar motionsspår och skidåkning finns Gröna dalen strax nedanför. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 minuter. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration