Trombonstigen 9, 2 tr / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Trivsam 3:a med balkong i västerläge!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 819 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2019-02-06. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna 3:a om 85 m² med balkong i bästa västerläge. Inre reparationsfond om 16 376 kr ger en bra start vid renovering. Insynsfri lägenhet med ljusinsläpp från två väderstreck. Två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Kök med ljusa skåpluckor och matplats intill fönster mot promenadstig. Två klädkammare samt rymligt vindsförråd. Fönsterbyte i föreningen pågår och beräknas för denna lägenhet vara klart vid årsskiftet 2018/2019. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. För dig som gillar motionsspår och skidåkning finns Gröna dalen strax nedanför. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 minuter. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration