Trombonstigen 7, 1 tr / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Stor 3:a om 85 m² med rymlig balkong i väster!

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 708 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2019-03-06. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevligt planerad 3:a om 85 m² med balkong under tak i västerläge. Två rymliga sovrum varav det ena har plats för dubbelsäng. Välutrustat kök med fullstor kyl och frys, diskmaskin, gott om arbetsyta och ordentlig matplats. Bra storlek på vardagsrummet med utgång till balkongen, möjlighet att öppna upp mot kök. Om så önskas kan klädkammaren användas som ett extra kontor/sovrum. Förråd finns också i bostaden och även ett tillhörande vindsförråd. Inre reparationsfond om drygt 9 000 kr som får användas av köparen för att förbättra lägenheten. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum. För dig som gillar motionsspår och skidåkning finns Gröna dalen strax nedanför. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 minuter. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Brunna

Brunna är ett mycket uppskattat område för barnfamiljen. Gång- och cykelvägar samt naturen runt knuten.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm City, resan tar ca. 30 minuter, samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på- och avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.