Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Lidingö
Agavägen 80
Accepterat pris: Kalkyl 4 790 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 71 kvm
Avgift: 4 279 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3

Nyproduktion / Lidingö / Agavägen 80

Välplanerad 3:a med kanonläge med frontläge intill vattnet! Balkong om 11kvm!

Välkommen till en ljus och optimalt planerad 3:a med med frontläge intill vattnet! Möjlighet till rymlig tvåa! Lägenheten är just nu under produktion och tillträde är möjligt 30 juni 2017. I den välkomnande entrén finns gott om förvaring. Två bra sovrum, stort vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning med utgång till den härliga balkongen. Stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger på 3 trappor med härlig balkong om 11 kvm i sydväst läge i huset längst ner mot vattnet. Lägenheten erbjuder ett perfekt boende för dig som vill höra vågskvalp och susande trädkronor när du öppnar balkongdörren, samtidigt som du snabbt och smidigt kan ta dig in till Stockholms city eller Lidingö centrum. Det finns bra kommunikationer in till city, här kan du välja mellan båt, tåg eller buss. Då lägenheten är under produktion är visning ej möjlig. Lägenheten köps på ritning. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Tillträde 30 juni 2017. Definitivt tillträde meddelas senast 3 månader innan tillträdet. För mer info ang inredningsval se bifogad pdf-fil under fakta-fliken. Bilder som finns är tagna från visningslägenheten och inte denna bostad.


Provmöblera
Exempelbild från visningslägenheten
Exempelbild från visningslägenheten
Exempelbild från visningslägenheten
Exempelbild från visningslägenheten
Exempelbild från visningslägenheten
Exempelbild från visningslägenheten
Strålande vattenvy från den framtida kajen i Dalénum
Strålande vattenvy från den framtida kajen i Dalénum
Kajhusen Dalénum är ett stenkast från vattnet
Kajhusen Dalénum är ett stenkast från vattnet
Hållplats för "Sjövägen"
Hållplats för "Sjövägen"
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Vilsam brygga i Dalénum för trötta fötter
Vilsam brygga i Dalénum för trötta fötter
Utegym och lekplats i området
Utegym och lekplats i området
Skärsätra marina
Skärsätra marina
"Sjövilan" lunchrestaurang
"Sjövilan" lunchrestaurang
Fina innergården i området
Fina innergården i området
Fina innergårdar i området
Fina innergårdar i området
Brygga
Brygga
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Se rumsbeskrivning under dokument och länkar.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  71 kvm (Boareauppgifter enligt ekonomisk plan)
 • Rum
  3 rum, varav 2 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016/2017
 • Övriga utrymmen
  Det finns en föreningslokal/övernattningsrum, gemensamma cykelrum samt förråd till lägenheterna. Det blir planteringar och grönska mellan husen. Se vidare situationsplan.
TV- och Internetanslutning
 • Lägenheterna är utrustade med nätverk för tv, telefoni och datatrafik sk Triple Play. Triple Play ingår i månadsavgiften.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Garage finns under gården, kösystem tillämpas. 1000 kr/mån.
Övrigt
 • Brf Kajhusen Dalénum består av fyra hus med sammanlagt 103 lägenheter mellan två till fem rum och kök. Alla bostäder har generösa balkonger eller uteplatser, flertalet med utsikt över Stockholms hamninlopp och Djurgården. Bostadsområdet Dalénum erbjuder förutom närhet till vatten och natur även restaurang, träningsanläggningar och större matvarubutiker. Det finns flera kommunikationer in till city med båt, tåg eller buss. I det tidigare AGA-området på Lidingö växer ett helt nytt bostadsområde fram, Dalénum. Här planerar JM att uppföra omkring 1000 nya bostäder. Området Dalénum beräknas vara färdigställt år 2022. Inom Dalénum kommer även 220 bostäder att uppföras med upplåtelseformen hyresrätt. Dessa kommer i huvudsak att förmedlas genom John Mattson. Den första etappen harde inflyttning under 2015. SERVICE I NÄROMRÅDET I närområdet finns en välsorterad ICA Kvantum-butik som håller öppet varje dag i veckan mellan klockan 8-22. Vid ICA ligger också ett apotek, en hälsokostbutik och en blomsteraffär. Mitt över Södra Kungsvägen ligger också en större Willys-butik och en Max hamburgerrestaurang. Just nu utförs arbeten för nya torgytor och bryggor i Dalénumområdet. Gångvägen längs med vattnet kommer därför vara avstängd till och med våren 2017. Tillfällig hänvisning genom området finns uppsatt. AKTIV FRITID Millesgården är ett centrum för samtida konst, men här finns även verk från alla epoker i konsthistorien - från 700 före Kristus till idag. På Lidingö museum kan du följa öns utveckling under 1900-talet i en fast utställning. Kulturvandringar som också tar med dig på en resa genom olika skeden av Lidingös historia arrangeras av kommunen. Sedan 2007 finns Sats på Dalénum. Under 2013 renoverades lokalerna och med en 1 350 kvadratmeter stor träningsyta och två gruppträningssalar erbjuder man det absolut bästa och senaste inom träning, bara 200 meter ifrån vattnet. HÖJ PULSEN På Ekholmsnäs skidanläggning, som ligger mitt på Lidingö, finns möjligheter till utförsåkning och slalomskola. Längdskidspår genom vacker natur finns på flera ställen på ön. För spårningen står Lidingö skid- och orienteringsklubb. Skridskobana plogas på Kottlasjön om vintrarna, och på flera andra platser plogas skridskoisar. Gångsätrahallen har inomhusbassäng, sporthall, motionslokal och gym. Lidingövallen har konstgräs för en lång fotbollssäsong, friidrott och gym. Ishallen Childhoodhallen i Högsätra ägs och drivs av Lidingö stad. Bland många andra anläggningar för sport i närheten kan nämnas skateboardpark och dirtbana för BMX. Samt golfbanor i Sticklinge och Ekholmsnäs. SMAKFULLT I DALÉNUM Kafé Fiore på Agavägen 50 serverar frukostmackor, lunchsallader, kaffe och andra godsaker som kan ätas på plats eller tas med den korta promenaden ner till strandkanten. Restaurang Villan slog upp portarna för lunch sedan sommaren 2016 och drivs av Lisa Elmqvist från Östermalmshallen.
Ekonomi
 • Avgift
  4 279 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 100 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  430 kr
 • Andel i förening
  0,8460
 • Andel av årsavg.
  0,8460
 • Andelstal insats
  0,8460
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Värme, kallvatten och Telia Triple Play. Individuell varmvattenförbrukning tillkommer.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.