Agavägen 80, 3 tr / Dalénum / Lidingö / Nyproduktion

Nyproducerad trea med det absolut bästa läget mot vattnet med härlig balkong i söderläge! 3tr upp!

Slutpris
7 725 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 800 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2017-06-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Agavägen såldes av oss 2017-06-09. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Agavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalénum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerad gavellägenhet om 85 kvm med eftertraktat och sjönära läge på lugna Agavägen i Dalénum. Lägenheten har en magisk utsikt direkt mot vattnet, generösa öppna ytor, ljus och rymd, stora fönsterpartier samt smakfulla materialval. Ljus matplats med stort hörnfönster. Lägenheten har två klädkammare varav den ena i direkt anslutning till sovrum 1. Vita väggar och ekparkett i 3-stav är genomgående i bostaden. Från balkongen har man en fantastisk sjöutsikt. Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med båthamn och möjlighet till båttur in till centrala Stockholm samt grönområden som Kappsta naturreservat och Långängens friluftsområde. Närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor och mataffärer.

Visning är ej möjligt i dagsläget då lägenheten är under produktion.

Agavägen erbjuder ett perfekt boende för dig som vill höra vågskvalp och susande trädkronor när du öppnar balkongdörren, samtidigt som du snabbt och smidigt kan ta dig in till Stockholms city eller Lidingö centrum. Det finns bra kommunikationer in till city, här kan du välja mellan båt, tåg eller buss.

Tillträde möjligt 30/6-2017 eller efter överenskommelse.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration