Sök Meny
Såld

Lidingö - Dalénum / Agavägen 80, 3 tr

Nyproducerad trea med det absolut bästa läget mot vattnet med härlig balkong i söderläge! 3tr upp!

Välkommen till en optimalt planerad gavellägenhet om 85 kvm med eftertraktat och sjönära läge på lugna Agavägen i Dalénum. Lägenheten har en magisk utsikt direkt mot vattnet, generösa öppna ytor, ljus och rymd, stora fönsterpartier samt smakfulla materialval. Ljus matplats med stort hörnfönster. Lägenheten har två klädkammare varav den ena i direkt anslutning till sovrum 1. Vita väggar och ekparkett i 3-stav är genomgående i bostaden. Från balkongen har man en fantastisk sjöutsikt. Ett mycket tilltalande och eftertraktat livsstilsboende i en underbar miljö endast ett stenkast från den trevliga strandpromenaden med båthamn och möjlighet till båttur in till centrala Stockholm samt grönområden som Kappsta naturreservat och Långängens friluftsområde. Närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor och mataffärer.

Visning är ej möjligt i dagsläget då lägenheten är under produktion.

Agavägen erbjuder ett perfekt boende för dig som vill höra vågskvalp och susande trädkronor när du öppnar balkongdörren, samtidigt som du snabbt och smidigt kan ta dig in till Stockholms city eller Lidingö centrum. Det finns bra kommunikationer in till city, här kan du välja mellan båt, tåg eller buss.

Tillträde möjligt 30/6-2017 eller efter överenskommelse.

Sponsrade länkar
Lidingö / Dalénum
Agavägen 80, 3 tr
Slutpris: 7 725 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 800 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3
Såld: 2017-06-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Lidingö / Agavägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.