Kostervägen 7, 5 tr

Kostervägen 7, 5 tr

Slutpris

7 100 000 kr


Baggeby— Lidingö

Kostervägen 7, 5 tr


Slutpris
7 100 000 kr

Baggeby— Lidingö

Etagelägenhet med härlig balkong mot lummiga Kosterparken!

Välkommen till denna ljusa och högt belägna hörnlägenhet med balkong i soligt sydvästläge och med fri utsikt. Etagelägenhet med flexibel planlösning, nu planerad som 5 rok med mycket bra förvaring och flera stora klädkammare. På entréplan finns ljust och luftigt vardagsrum med fint nyslipad parkett. Stor öppning mellan allrum och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd. Allrummet har utgång till balkongen med sydvästläge mot Kosterparken. Möjligt att öppna mellan kök och allrum för en helt öppen planlösning alternativt att dela rummet för att få ytterligare två sovrum. På övre planet finns 3 bra sovrum, stor klädkammare samt ett badrum med så väl tvättpelare som dusch. Badrummet är möjligt att förstora mot klädkammaren i samband med renoveringen. En perfekt planerad lägenhet i Baggeby i ett familjevänligt område med stor lekpark runt knuten!

Lugnt och attraktivt läge på populära Lidingö med närhet till det mesta. Baggeby är en stadsdel från femtiotalet som ligger på Lidingös södra del. Här finns ett fint torg med fontän och tidstypiska växtligheter - allt i stil med femtiotalet då Walter Bauer ritade torget. Lidingö är känt för sina fina grönområden och i närheten finns åtskilliga promenadstråk. Långängens friluftsområde är en del av Långängen-Elfviks naturreservat. Kottlasjön är perfekt för bad sommartid och har på vintern plogad skridskobana. Restaurang Lidingö saluhall som även säljer delikatesser är en stor magnet för Lidingöborna. Saluhallen serverar också lunch på veckodagarna. Ön har åtskilliga matbutiker som Ica Kvantum och Coop, Willys och Lidl. På Baggeby torg finns utmärkta Tempo som också är paketombud. I närområdet finns både kommunala och fristående förskolor. Utmärkta kommunikationer med Lidingöbanan som når Ropsten på bara några minuter.


Boarea
128 kvm
Avgift
6 496 kr/mån
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2021-02-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kostervägen såldes av oss 2021-02-09. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Kostervägen.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Hampus Schöllin

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.