Kostervägen 12, 1 tr

Kostervägen 12, 1 tr

Slutpris

2 725 000 kr


Lidingö

Kostervägen 12, 1 tr


Slutpris
2 725 000 kr

Lidingö

Välplanerad tvåa i mycket gott skick!

Välplanerad och fin tvåa!

- Öppen planlösning
- Modernt och stort kök
- 2 ROK
- Stor stabil förening
- Goda kommunikationer

I området Baggeby finner ni denna optimala tvåa om 41 kvm. Bostaden är mycket välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt avskild sovdel. Tack vare lägenhetens ypperliga läge, en trappa upp och med alla fönster i fil i ett härligt solläge så flödar ljus in i bostaden. Praktiskt, fullt utrustat och fint kök och rymligt vardagsrum med flera möbleringsalternativ. God förvaring i den välkomnande hallen. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Bostaden är genomgående i mycket fint skick med välplanerade ytor och generös förvaring. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd.

Brf Korvetten är en solid HSB-förening som äger fastigheterna Kostern 1, Motorbåten 2 och Korvetten 2. Föreningen upplåter 146 bostadsrätter och 5 hyresrättslokaler samt 30 garageplatser och 54 parkeringsplatser utomhus. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Trygg Hansa. Försäkringen inkluderar bostadsrättstillägg. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande godkänns med krav på minsta ägarandel om 10 %. Individuellt medlemskap i HSB krävs. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Lugnt och attraktivt läge på populära Lidingö med närhet till det mesta. Baggeby är en stadsdel från femtiotalet som ligger på Lidingös södra del. Här finns ett fint torg med fontän och tidstypiska växtligheter - allt i stil med femtiotalet då Walter Bauer ritade torget. Lidingö är känt för sina fina grönområden och i närheten finns åtskilliga promenadstråk. Långängens friluftsområde är en del av Långängen-Elfviks naturreservat. Kottlasjön är perfekt för bad sommartid och har på vintern plogad skridskobana. Restaurang Lidingö saluhall som även säljer delikatesser är en stor magnet för Lidingöborna. Saluhallen serverar också lunch på veckodagarna. Ön har åtskilliga matbutiker som Ica Kvantum och Coop, Willys och Lidl. På Baggeby torg finns utmärkta Tempo som också är paketombud. I närområdet finns både kommunala och fristående förskolor. Utmärkta kommunikationer med Lidingöbanan som når Ropsten på bara några minuter.

Varmt välkomna på visning!!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 424 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2022-04-11

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kostervägen såldes av oss 2022-04-11. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Kostervägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.