Mittvägen 1 G / Bergsätra / Lidingö

Slutpris
2 350 000 kr
Referensnummer
33 587
Boarea
55 kvm
Avgift
3 644 kr/mån
Driftkostnad
550 kr/mån
Såld
2014-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mittvägen 1 G såldes av oss 2014-10-15. Se alla våra försäljningar i Lidingö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergsätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sekelskiftescharm med genomgående planlösning och sjöutsikt! I vacker fastighet anno 1914 är lägenheten högt belägen med underbar utsikt över Stockholms inlopp och vår huvudstad på andra sidan vattnet. Bostaden präglas av ljusa ytskikt och bevarade detaljer från byggåret såsom vackra spröjsade fönster, djupa fönsternischer och pardörrar. Trevlig planlösning med fönster i två väderstreck och bra storlek på alla rum. Belägen i vackert villakvarter med grönskande omgivning och flera uteplatser på gården. Bekvämt boende med garage och parkeringsplatser intill huset. Varmt älkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.