Norra Hamnpromenaden 3, 5tr / Gåshaga / Lidingö

Eftersökt läge högst upp i huset med stor balkong i västläge!

Slutpris
8 300 000 kr
Boarea
122 kvm
Avgift
6 805 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Hamnpromenaden såldes av oss 2018-09-29. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Norra Hamnpromenaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gåshaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset och med vattnet som granne finner ni denna härliga bostad som präglas av generösa ytor och stora fönsterpartier vilket skapar ett underbart ljusflöde i hela bostaden. Väl genomtänkt planlösning med sovrum nära badrummen och klädkammare. Fullt utrustat kök med generösa ytor och matplats där det ryms stora sällskap. Från vardagsrummet kan du njuta av utsikt mot vattnet, här nås även den stora balkongen. Balkongen har en inglasad del med infravärme samt en icke inglasad del. Balkongen ligger i västläge med plats för både matplats och loungedel. Två helkaklade badrum varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni med ett underbart läge i Gåshaga Pirar nära vattnet, strandpromenaden och båthamnen. Förutom de uppskattade restaurangerna Bryggan och Pier 16 finns här en sushirestaurang och ett café. Möjlighet till båtplats!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration