Norrstigen 31

Norrstigen 31

Slutpris

15 500 000 kr


Islinge— Lidingö

Norrstigen 31


Slutpris
15 500 000 kr

Islinge— Lidingö

Exklusiv arkitektritad 40-talsvilla med insynsskyddat och fritt läge!

Arkitektritad och exklusiv 40-tals villa med insynsskyddat och fritt läge med grönskande trädgård som gränsar till skogsområde. Huset har en fin rymd, öppna planlösningar med stora sällskapsytor och genomtänkta detaljer vilket gör huset till något alldeles extra. Husets läge, storlek och disposition gör det utmärkt för den stora eller växande familjen. Barnvänlig och sluttande trädgårdstomt anlagd med grusgång, gräsmatta, vinbärsbuskar, äppel- och körsbärsträd, fina planteringar med blåbär, rosor, pioner och uteplats i lärkträ där man kan njuta av solen från morgon till kväll. Här finns lekstuga, sandlåda och gott om plats för spring och lek. Tomten gränsar mot allmänning som gör läget privat och ogenerat. Separat dubbelgarage och uppfart med plats för flera bilar.

Interiört har man tänkt på varenda detalj och såväl ytskikt som material är påkostade och väl utvalda. Finesserna är många! Huset är utrustat med bergvärme och energibesparande till- och frånluftsventilation med värmeväxlare. Hela huset har golvvärme och planlösningen är väldisponerad med stort vardagsrum och kök, ett sällskapsrum, sovrum med duschrum en-suite och en gästtoalett. En våning upp finns tre fina sovrum med möjlighet till ett fjärde. Stort lyxigt badrum samt balkong. Souterrängplan med egen groventré erbjuder en lyxig relaxavdelning med bubbelbadkar, dusch och bastu. Separat gästtoalett. Vidare finns ett sällskapsrum med öppen spis, klädkammare och tvättstuga. På detta plan finns också en studio med separat ingång - perfekt att inreda för tonåringen som vill ha egen sfär eller till uthyrning.

Här bor ni i ett idylliskt och populärt område med allt man önska sig för hela familjen. Ett drömboende nära city med vackra grönområden och friluftsliv intill samt närhet till lekplatser, golfbanor och skidspår, kommunikationer, skolor, förskolor, Lidingö Centrum och Lidingöbron.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
303/55 kvm
Driftkostnad
53 540 kr/år
Tomtarea
1 119 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-11-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.