Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Lidingö / Dalénum
Periskopvägen 17, 2 tr
Boarea: 82 kvm
Avgift: 4 763 kr/mån
Rum: 4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)

Nyproduktion / Lidingö - Dalénum / Periskopvägen 17, 2 tr

Välkommen till en ljus och optimalt planerad gavellägenhet i sydost med sjöutsikt!

Bli först med att flytta in i denna fantastiska lägenhet med härlig balkong, endast ca 50 meter från vattnet! Från den stora balkongen i söderläge kan ni under sommaren njuta av sjöutsikten! Lägenheten är just nu under produktion och tillträde är möjligt preliminärt fr.o.m juni 2017. I den välkomnande entrén finns gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober med spegelglas. Tre bra sovrum, stort vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning med utgång till den härliga balkongen. Stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare, samt gäst-WC med toalett och handfat. Periskopvägen erbjuder ett perfekt boende för dig som vill höra vågskvalp och susande trädkronor när du öppnar balkongdörren, samtidigt som du snabbt och smidigt kan ta dig in till Stockholms city eller Lidingö centrum. Det finns bra kommunikationer in till city, här kan du välja mellan båt, tåg eller buss. Lägenheten köps på ritning. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Tillträde preliminärt juni 2017. Bilder som finns är tagna från visningslägenheten och inte denna bostad.


Provmöblera
Strålande vattenvy från den framtida kajen i Dalénum
Strålande vattenvy från den framtida kajen i Dalénum
Exempelbild från visningslägenheten
Exempelbild från visningslägenheten
Exempelbild från visningslägenheten
Exempelbild från visningslägenheten
Exempelbild från visningslägenheten
Exempelbild från visningslägenheten
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Kajhusen Dalénum är ett stenkast från vattnet
Kajhusen Dalénum är ett stenkast från vattnet
Utegym och lekplats i området
Utegym och lekplats i området
Vilsam brygga i Dalénum för trötta fötter
Vilsam brygga i Dalénum för trötta fötter
"Sjövillan" lunchrestaurang
"Sjövillan" lunchrestaurang
Brygga
Brygga
Fina innergårdar i området
Fina innergårdar i området
Rumsbeskrivning
 • Rumsbeskrivning
  Hall/entré Praktisk hall med bra förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober med spegelglas. Gäst WC med dusch, wc och handfat. Tre sovrum Bra sovrum med plats för säng och andra möbler om så önskas. Badrum Stort helkaklad badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Vardagsrum Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong om ca 12 kvm i söderläge, med sjöutsikt. Kök Stilrent och fullt utrustat kök med bardisk.Trevlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Inredningen blir ljus med naturliga materialval. Bilder som finns är tagna från visningslägenheten och inte denna bostad. Till lägenheten hör ett källarförråd. GJORDA TILLVAL: Skjutdörrsgarderob i sovrummet. Spegelglasdörrar till hallgarderoberna. Badkar. Uppgraderade vitvaror; tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och ugn. Klinkergolv (kustgranit, grå) i badrum och WC, samt spegelskåp i badrum och WC. Uppgraderat innerdörrarna i lägenheten till massiva dörrar (Stable vit, Slagdörr). Se mer info om Rumsbeskrivning under Filer!
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  82 kvm
 • Rum
  4 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016-2017
TV- och Internetanslutning
 • TV
  Lägenheterna är utrustade med nätverk för tv, telefoni och datatrafik sk Triple Play. Triple Play ingår i månadsavgiften.
Tomt/Uteplats
 • Uteplats
  Balkong i söderläge.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  Garage finns under gården, kösystem tillämpas.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns en föreningslokal/övernattningsrum, gemensamma cykelrum samt förråd till lägenheterna.
Övriga upplysningar
 • Brf Kajhusen Dalénum består av fyra hus med sammanlagt 103 lägenheter mellan två till fem rum och kök. Alla bostäder har generösa balkonger eller uteplatser, flertalet med utsikt över Stockholms hamninlopp och Djurgården. Bostadsområdet Dalénum erbjuder förutom närhet till vatten och natur även restaurang, träningsanläggningar och större matvarubutiker. Det finns flera kommunikationer in till city med båt, tåg eller buss. I det tidigare AGA-området på Lidingö växer ett helt nytt bostadsområde fram, Dalénum. Här planerar JM att uppföra omkring 1000 nya bostäder. Området Dalénum beräknas vara färdigställt år 2022. Inom Dalénum kommer även 220 bostäder att uppföras med upplåtelseformen hyresrätt. Dessa kommer i huvudsak att förmedlas genom John Mattson. Den första etappen harde inflyttning under 2015. SERVICE I NÄROMRÅDET I närområdet finns en välsorterad ICA Kvantum-butik som håller öppet varje dag i veckan mellan klockan 8-22. Vid ICA ligger också ett apotek, en hälsokostbutik och en blomsteraffär. Mitt över Södra Kungsvägen ligger också en större Willys-butik och en Max hamburgerrestaurang. Just nu utförs arbeten för nya torgytor och bryggor i Dalénumområdet. Gångvägen längs med vattnet kommer därför vara avstängd till och med våren 2017. Tillfällig hänvisning genom området finns uppsatt. AKTIV FRITID Millesgården är ett centrum för samtida konst, men här finns även verk från alla epoker i konsthistorien - från 700 före Kristus till idag. På Lidingö museum kan du följa öns utveckling under 1900-talet i en fast utställning. Kulturvandringar som också tar med dig på en resa genom olika skeden av Lidingös historia arrangeras av kommunen. Sedan 2007 finns Sats på Dalénum. Under 2013 renoverades lokalerna och med en 1 350 kvadratmeter stor träningsyta och två gruppträningssalar erbjuder man det absolut bästa och senaste inom träning, bara 200 meter ifrån vattnet. HÖJ PULSEN På Ekholmsnäs skidanläggning, som ligger mitt på Lidingö, finns möjligheter till utförsåkning och slalomskola. Längdskidspår genom vacker natur finns på flera ställen på ön. För spårningen står Lidingö skid- och orienteringsklubb. Skridskobana plogas på Kottlasjön om vintrarna, och på flera andra platser plogas skridskoisar. Gångsätrahallen har inomhusbassäng, sporthall, motionslokal och gym. Lidingövallen har konstgräs för en lång fotbollssäsong, friidrott och gym. Ishallen Childhoodhallen i Högsätra ägs och drivs av Lidingö stad. Bland många andra anläggningar för sport i närheten kan nämnas skateboardpark och dirtbana för BMX. Samt golfbanor i Sticklinge och Ekholmsnäs. SMAKFULLT I DALÉNUM Kafé Fiore på Agavägen 50 serverar frukostmackor, lunchsallader, kaffe och andra godsaker som kan ätas på plats eller tas med den korta promenaden ner till strandkanten. Restaurang Villan slog upp portarna för lunch i tidigare Sjövillan år 2011. Restaurangen drivs av matvirtuoserna Claes Håkansson-Lind och Fredrik Lindh.
Ekonomi
 • Kommentarer driftkostnad
  El och varmvatten tillkommer. Kostnad för varmvatten är ungefär 1968 kr/år för normal förbrukning.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1050 kr betalas av Köpare
 • Pantsättningsavgift
  440 kr
 • Andel i förening
  0,9467 %
 • Andel av årsavg.
  0,9467 %
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår Värme och kallvatten och Telia Triple Play. Individuell varmvattenförbrukning tillkommer.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.