Radiovägen 10 / Lidingö / Nyproduktion

Fantastisk lägenhet med sjöutsikt och underbar balkong i väster!

Slutpris
5 850 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 724 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Radiovägen såldes av oss 2017-02-09. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Radiovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lidingö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt planerad ljus gavellägenhet med balkong i västerläge och sjöutsikt - Här kan du njuta för fullt - ett perfekt uterum sommartid. Nyproducerad fräsch lägenhet med härlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och det stilrena fullutrustade köket som ger utrymme för stora sällskap, till vardags så som till fest. Matplatsen ligger i ett av hörnen med strålande utsikt över sjön. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två bra sovrum där det större har en bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Bra avhängningsmöjligheter i hallen samt även här en skjutdörrsgarderob.

Bostadsområdet Dalénum är ett underbart område som erbjuder närhet till vatten och natur samt restaurang, träningsanläggningar och större matvarubutiker.
För den sportintresserade finns Ekholmsnäs skidanläggning, som ligger mitt på Lidingö, finns möjligheter till utförsåkning och slalomskola. Längd skidspår genom vacker natur finns på flera ställen på ön. För spårningen står Lidingö skid- och orienteringsklubb. Skridskobana plogas på Kottlasjön om vintrarna, och på flera andra platser plogas skridskoisar. Gångsätrahallen har inomhusbassäng, sporthall, motionslokal och gym. Lidingövallen har konstgräs för en lång fotbollssäsong, friidrott och gym. Ishallen Childhoodhallen i Högsätra ägs och drivs av Lidingö stad. Bland många andra anläggningar för sport i närheten kan nämnas skateboardpark och dirtbana för BMX. Samt golfbanor i Sticklinge och Ekholmsnäs.

Det finns flera kommunikationer in till city med båt, tåg eller buss.
Lidingöbanan nås från Agastation ca 500 meter som tar ca 11 min till Ropsten. Spårväg City från Nybroplan och Kungsholmen kommer i framtiden att anknyta till Lidingöbanan ända till Gåshaga station.
Buss stannar vid Agaplan och går till Ropsten för byte till t-bana eller buss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration