Sök Meny
Såld

Lidingö / Radiovägen 15, vån 7 av 7

Underbar gavellägenhet med fantastisk terrass i söderläge på ca 78 kvm högst upp med sjöutsikt!

Högst upp ligger denna underbara våning som idag är en fyra men som lätt går att göra om till en femma. Fantastisk terrass på totalt ca 78 kvm med perfekt söderläge och med sjöutsikt!
Stor härlig öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum som ger utrymme för stora sällskap, till vardags så som till fest med utgång till den underbara terrassen. Stilrent fullutrustat kök med fönster ovanför diskbänken och även här har du en utgång till terrassen. Köket är från Vedum och rostfria vitvaror från Siemens med inbyggd mikrovågsugn i högskåp, inbyggnadsspis med induktionshäll, kyl och frys, helintegrerad diskmaskin Separat sovrumsdel med tvättstuga och klädkammare varav det största sovrummet har utgång mot terrassen. Rymligt fräscht helkaklat badrum, tvättställ med kommod och dusch. Egen tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin under arbetsbänk samt bra förvaring i överskåp. Det finns även en wc/dusch intill hallen. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett, målade vita väggar i alla rum.

Bostadsområdet Dalénum är ett underbart område som erbjuder närhet till vatten och natur samt restaurang, träningsanläggningar och större matvarubutiker.
För den sportintresserade finns Ekholmsnäs skidanläggning, som ligger mitt på Lidingö, finns möjligheter till utförsåkning och slalomskola. Längd skidspår genom vacker natur finns på flera ställen på ön. För spårningen står Lidingö skid- och orienteringsklubb. Skridskobana plogas på Kottlasjön om vintrarna, och på flera andra platser plogas skridskoisar. Gångsätrahallen har inomhusbassäng, sporthall, motionslokal och gym. Lidingövallen har konstgräs för en lång fotbollssäsong, friidrott och gym. Ishallen Childhoodhallen i Högsätra ägs och drivs av Lidingö stad. Bland många andra anläggningar för sport i närheten kan nämnas skateboardpark och dirtbana för BMX. Samt golfbanor i Sticklinge och Ekholmsnäs.

Det finns flera kommunikationer in till city med båt, tåg eller buss.
Lidingöbanan nås från Agastation ca 500 meter som tar ca 11 min till Ropsten. Spårväg City från Nybroplan och Kungsholmen kommer i framtiden att anknyta till Lidingöbanan ända till Gåshaga station.
Buss stannar vid Agaplan och går till Ropsten för byte till t-bana eller buss.

Sponsrade länkar
Lidingö
Radiovägen 15, vån 7 av 7
Slutpris: 11 725 000 kr
Boarea: 127 kvm
Avgift: 6 460 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 7 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Lidingö /