Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Lidingö / Lidingö - Torsvik
Torsvikssvängen 54, 3 tr
Boarea: 20 kvm
Avgift: 784 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)

Lidingö - Lidingö - Torsvik / Torsvikssvängen 54, 3 tr

Mysig 1:a i toppskick!

1:a i fint skick med utsikt över Lilla Värtan! Lägenheten ligger högst upp i huset och karaktäriseras av ljusa ytskikt, välplanerade kvadratmetrar och stilrena materialval. Välplanerad med modern lyx och tidstypiska detaljer från byggåret såsom högt i tak och generöst fönsterparti som ger fint ljus till rummet. Goda kommunikationer runt hörnet och två minuter från Ropsten med buss. Varmt välkommen på visning!


Köksinspiration
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Trevlig och välkomnande hall som öppnar upp mot lägenheten. Plats för avhängning via flera inbyggda garderober. Finns även utrymme för eventuell vägghängd avhängning i entrén. Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett är genomgående för lägenheten.
 • Rum
  Luftigt rum med köksdel i öppen planlösning. Här inryms både säng, soffa, mediamöbel och matplats. Gediget fönster med fri utsikt mot Lilla Värtan.
 • Kök
  Nytt kök med vita skåpsluckor, grått kakel och bänkskiva med infälld induktionshäll, diskho och rostfri kombiugn.
 • Duschrum
  Fräscht badrum med ljust klinkerbelagt golv och vitt kakel. Här finns dusch, handfat, spegelskåp och wc-stol. Spotlights i taket ger bra belysning.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  20 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  1 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1946
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme via Fortum
Energideklaration
 • Energiprestanda
  120 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
TV- och Internetanslutning
 • Kabel-TV och bredband via ComHem. Föreningen tillhandahåller analogt grundutbud, men den boende måste själv ha en giltig TV-licens.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Föreningen har en intern kö för parkeringsplats respektive garageplats. Anmälan sker till styrelsen. Det är inte tillåtet att överlåta sin plats till annan person och man kan enbart inneha ett garage eller en parkeringsplats åt gången. Det finns för närvarande 12 garage och 13 parkeringsplatser, samtliga är uthyrda. Det är tillåtet att parkera längs Torsvikssvängen och parkering där är för närvarande gratis.
Ekonomi
 • Avgift
  784 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Försäkring
  200 kr/mån
 • Hushållsström
  150 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  350 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  ca 1100 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  ca 445 kr
 • Andel i förening
  0,313
 • Pantsättning
  är pantsatt.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Torsdammen.
 • Allmänt
  Brf Torsdammen ligger i Torsvik på Lidingö föreningen förvärvade fastigheterna Torsdagen 1, Torselden 2-5 samt Torselden 7 år 1999. Brf Torsdammen förvaltar sex trevåningshus med adresserna Torsvikssvängen 1-5 samt 42-68. Föreningen består av 127 lägenheter, varav två är hyresrätter. Tillhör föreningen gör även tre lokaler. Föreningen är fullvärdesförsäkrad via Trygghansa. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Föreningen godkänner inte juridisk person. Delat ägande accepteras. Föräldrar som är aktiva i köpet av lägenhet till sina barn bör ha med barnet som delägare i lägenheten, varje ägare ska ha en andel om minst 10 %. Föreningen har en mycket god ekonomi varför avgiftshöjning inte är aktuell. Föreningen satsar på ekonomisk långsiktighet och därmed förutsägbara framtida kostnader där så är möjligt med långa avtal med deras leverantörer. Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://www.torsdammen.se/
 • Gjorda renoveringar
  Utförda underhåll 1997-1998: Byte av VA-stammar i kök och bad (1998) Byte av el-stigar (1998) Omputsning av fasader Yttertak lades om Renovering av badrum Ny köksinredning installerades Utförda underhåll 2015: Radonmätning och Energideklaration har utförts. Renovering av lokal på tsv 1 Renovering av undertak på tsv 50 Renovering av outs på fasad psom rasat på tsv 50 Nytt räcke vid tsv 58 Renovering av stentrappa på tsv 1 Sporadisk renovering av portar i behov av underhåll Byte av låscyliner i porten på tsv 5 Faststänning av trappräcken i trapphus
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Två tvättstugor finns i källarplan på Torsvikssvängen 46-50 och 52-56 som är tillgängliga för alla föreningens medlemmar. Cykel & barnvagnsförråd samt källarförråd finns.
Området
 • Bostadsföreningen Torsdammen ligger längs med Torsvikssvängen i Torsvik. I mitten av området finns en nyrestaurerad park med en vacker damm där barn kan åka skridskor på vintern. Det finns även vackra utsiktsplatser ut mot vattnet med grillplats och staty av Milles. Här man har nära till allt, både på Lidingö och Stockholms innerstad. Nära till bussen som tar 2 minuter till Ropsten, och cirka 5 minuters promenad från Lidingö centrum. Stureplan når man på bara 15 minuter kommunalt. Det går även bra att promenera och cykla vilket tar ca 20-30 minuter. Nära till Lidingö centrum och vid Torsvikstorg som ligger i början på Torsvikssvängen, finns bland annat en frisör, tobaksbutik, pizzeria, batteri- och glasåtervinning samt flera lokala näringsidkare.På två minuters promenad finns Torsviks centrum med en galleria. Här finns restauranger, en medelstor Konsumbutik, Bageri och mycket annat. I närområdet finns även gott om fina strövområden med utsikt mot Stockholms inlopp mm. I och med Norra Länken har resvägen med bil till och från Lidingö, både norrut och söderut via E4/E18, förkortats avsevärt.
 • Kommunikationer
  Från busshållplatsen Torsvikstorg, som ligger precis nedanför föreningens fastigheter, går samtliga Lidingös busslinjer. Det tar två minuter med buss till Ropsten, där innerstadsbussar och tunnelbana finns tillgängliga. Restid från Ropsten till T-Centralen med tunnelbana tar ca 10 minuter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
1 frågor & Svar
 • Fråga ställd av Agneta den 19 november
  Hej! Kommer det kunna bli någon förhandsvisning?
  Svar från Therése Lindgren
  Hej, ja det är mycket troligt då det är flera som har hört av sig och efterfrågat det. Vi hör av oss gällande när det blir. Med Vänlig Hälsning, Therése Lindgren Mäklarhuset
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.