Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Ljusterö / Ljusterö - Västra Lagnö
Havsbadsvägen 2B
Pris: Kalkyl 1 445 000 kr
Boarea: 110 kvm
Avgift: 4 992 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum

Ljusterö - Ljusterö - Västra Lagnö / Havsbadsvägen 2B

Fin lägenhet med ljus öppen bra planlösning. Stort loft med stora möjligheter. Rejäla sovrum. Genomgående parkettgolv i ek utom hallen som har klinkers på golvet. Helkaklade våtutrymmen med golvvärme. Till bostadsrätten följer rätt till båtplats och del i sjöbod (separat avgift till båtklubb tillkommer, i dagsläget är avgiften ej bestämd)

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  110 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 rum, varav 3 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1937
Energideklaration
 • Energiprestanda
  119 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  Parkeringsplats: Ingår i avgiften.
Ekonomi
 • Avgift
  4 992 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  9,798
Föreningen
 • Benämning
  Brf Vestra Lagnö Havsbad
Området
 • Här bor man i en vacker kulturmiljö som präglas av byggnader kring förra sekelskiftet. Områdets mittpunkt utgörs av Vestra Lagnö Havsbad, som uppfördes 1907 till klassiskt badpensionat. Byggnaderna är varsamt renoverade i tidsenlig stil och inrett med tio lägenheter fördelade på två hus. Till föreningen hör en egen båtplats, sjöbod och tillgång till områdets gemensamma tennisbana. Här finner ni ett lantligt boende för såväl permanent som fritidsbostad med direkt närhet till havet. Busshållplats med SL 626 mot Åkersberga ligger ute vid vägen. Några kilometer från färjeläget ligger Ljusterö torg med trevlig välsorterad Tempo-butik, post- och bankservice, restaurang mm. Strax intill kyrkan ligger Ljusterö skola med årskurser från F-9 samt förskola, Livsmedelsbutik finns även vid Östanå färjeläge. Här finns en även populära Östanå Sjökrog. För den som vill ha ett aktivt friluftsliv är möjligheterna stora. Du kan fiska, cykla, jogga, promenera eller vintertid åka långfärdsskridskor eller längdskidor i nära natur eller vid något av kommunens många friluftsområden. Ett flertal stall finns i närområdet. Flera idrottshallar, simhall och flertalet golfbanor finns inom i kommunen. I Åkersberga centrum finns all tänkbar service. Österåker erbjuder även ett rikt och mångfacetterat kulturliv. Det finns bibliotek, biograf, teater och musikskola samt barnkultur i form av teater, dans, musik eller film.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.