Stora Skålviksholmen 8

Stora Skålviksholmen 8

Slutpris

5 000 000 kr


Ljusterö— Norrtälje

Stora Skålviksholmen 8


Slutpris
5 000 000 kr

Ljusterö— Norrtälje

Sjötomt med sydvästläge på Stora Skålviksholmen!

Nu finns det möjlighet att förvärva ett riktigt smultronställe på ön Stora Skålviksholmen. Ön är en ostörd idyll belägen strax nordöst om Ljusterö med parkering samt båtplats på Östra Lagnö för enkel access till fastigheten.

Den stora sjötomten om 2805 kvm har ett utmärkt sydvästläge med egen strandlinje och brygga. Här når solens strålar er under hela dagen för att avsluta med en vacker kvällssol över bryggan. Lämna stress och vardag för lugn och natur med detta privata läge i skärgården!

Att slå sig ned på bryggan en vacker sommarkväll efter en stressig arbetsvecka, blicka ut över havet och känna lugnet, är något som alla någon gång borde få uppleva. Det här är verkligen den perfekta platsen att tillbringa somrar, högtider och helger!

Idag finns det tre hus på fastigheten vilket öppnar upp för den större familjen eller för många gäster! Huvudhuset på ca 40 kvm inrymmer idag ett härligt vardagsrum med utsikt över tomten, två sovrum, kök med matplats samt mulltoa. De två gästhusen inrymmer flertalet sovplatser och enklare pentry. Alla tre husen har en fantastisk sjöutsikt. Havet gör sig alltid påmint och självklart har alla tre husen en fantastik utsikt. Börja morgonen på trappan med morgonkaffet och lyssna på vågorna mot bryggan så kommer ni förstå vad som gör denna plats så speciell.

Fastigheten är belägen i en fantastisk skärgårdsmiljö med en fantastisk flora och gott om bär och svamp på de omgivande öarna, där det också finns fina promenadstråk. Ön mitt emot fastigheten är obebyggd med en rikt fågelliv. Skärgårdsstiftelsen har härliga och tillgängliga områden på de angränsande öarna Östra Lagnö och Själbottna. Från Själbottna kan man ta skärgårdsbåt ända in till Stockholm, och ett par sjömil österut öppnar sig ytterskärgården.

Varmt välkomna att boka er för visning! Det här får ni inte missa.


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
13 293 kr/år
Tomtarea
2 805 kvm
Rum
2 rum (2 sovrum)
Såld
2017-07-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.