Blåbärsvägen 13 / Märsta - Norrbacka / Märsta / Sigtuna

Slutpris
2 875 000 kr
Boarea/biarea
105/11 kvm
Driftkostnad
30 697 kr/år
Tomtarea
442 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-12-18
Bostaden är såld!

Denna parhus på Blåbärsvägen såldes av oss 2017-12-18. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Blåbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Norrbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Parhus på hörntomt med staket gränsande mot allmänning med skogsparti. Uteplatser på båda sidor ger chans till trevlig samvaro; en balkong med markis och sydvästläge och en rymlig träaltan gränsande till tomten på andra sidan. Isolerat garage med förrådsdel, en garageuppfart samt en uppställningsplats på tomten för t ex en husvagn.

På entré-/sutterängplan finns en hall med sidofönster och garderob, ett sovrum med garderober, ett praktiskt förråd-/tvättutrymme med maskiner från 2010 samt en ombyggd toalett utrustad med med dusch.

På övre plan finns ett kök med matplats och vitvaror från 2013-2015, två sovrum varav det ena med garderobsvägg och utgång till altan, ett vardagsrum med braskamin och utgång till balkong med sydvästläge samt ett duschrum med fönster och ytskikt av plast.

Fastigheten har äldre ytskikt men är i gott skick och väl underhållen, bl.a omdränerad (1988), utbytt garageport och rostfri varmvattenberedare, 3-glasfönster (2014) med vädringsfönster och luftvärmepump (2006) vilket ger lägre driftskostnader.

Lugnt och populärt område med närhet till busshållplats, omtyckt skola och natur med fina strövområden.

Välkommen på visning - endast personliga visningar efter tidsbokning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn