Ekilla Gårdsväg 56 / Märsta - Ekilla / Märsta / Sigtuna

Ljus och fin 3:a

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 541 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ekilla Gårdsväg såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Ekilla Gårdsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Ekilla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och fin 3:a med bekvämt läge en trappa upp i 3-våningshus. Rymlig hall med klädkammare och gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med utgång till balkong med västerläge och eftermiddags-/kvällssol. Modernt kök med matplats, vita släta luckor, mörk laminatbänk, fläkt och diskmaskin. Ett av sovrummen har en praktisk garderobsmöbel med spegelskjutdörrar. Duschrum (delvis renoverat 2019) med tvättmaskin och utrymme för badkar. Genomgående vackra golv samt ljusa och fräscha ytskikt.

Stabil HSB-bostadsrättsförening där relining är gjord 2013. I månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband. Uppskattad festlokal ("Pumpen") bredvid lekplatsen - perfekt för fester, barnkalas m.m. I föreningen finns tvättstuga, bastu och gym. Se även bostadsrättsföreningens hemsida https://www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/

Möjlighet finns till omgående tillträde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Märsta - Ekilla

Ett centralt område med närhet till allt!

Området

På Ekilla bor man i populära kvarter. Här har man närhet till landsbygden och naturen. I området finns äldre villabebyggelse, bostadsrättslägenheter och hyresrätter.

Fritid och närservice

Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, idrottsarena Midgårdsvallen och Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Det finns även intill Märsta centrum en ishall. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Ekilla ned till Märsta station och Märsta Centrum. Från Märsta station går pendeltåg och SJ:s tåg som tar dig till Stockholm och Uppsala samt direktbuss till Arlanda och Märsta industriområde.

Förskolor och skolor

Närhet till skolor och förskolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Tips & inspiration