Frejgatan 71 / Märsta - Valsta / Märsta / Sigtuna

Fin 3:a med gavelläge.

Slutpris
1 525 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
4 663 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frejgatan såldes av oss 2019-08-14. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Frejgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Valsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fin 3:a med gavelläge belägen endast en trappa upp i huset.

Lägenheten består av en välkomnande hall, rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck vilket ger mer ljusinsläpp. Vidare finns ett fint kök med vita köksluckor, två sovrum, fint helkaklat stambytt badrum samt en balkong.
Stabil förening som löpande genomfört renoveringar som tex stambyte, byte av fönster och balkongdörrar, renovering av fastighetssocklar mm.
Balkong i perfekt västerläge!
Här ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband i månadsavgiften!

Gångavstånd till Valsta Centrum med matbutik, restauranger, frisör mm. Det är även gångavstånd till Märsta Centrum där flera mataffärer och butiker såsom HM, Lindex, Intersport, Clas Ohlsson, Willys finns.

Buss mot Märsta Station där tåg går mot både Uppsala och Stockholm samt buss mot Arlanda och Sigtuna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Märsta - Valsta

När du bor här har du nära till allt!

Området

Valsta är ett område i utkanten av Märsta och här har man som boende nära till en mängd fritidsaktiviteter och promenadavstånd till trevlig natur samt Mälaren. Området har bostadsrätter med lummiga och mysiga innergårdar.

Fritid och närservice

I Valsta centrum finns ett affärscentrum med diverse småbutiker Ica Supermarket, frisör, kvarterskrog, pizzeria, apotek och vårdcentral. Cykel- och promenadavstånd till Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, banker, café, butiker, apotek och systembolag samt ett bibliotek och konsthall. Det finns gott om strövområden på behändigt avstånd. Om somrarna kan man promenera till Steningebadet för en trevlig dag på stranden och ett dopp i Mälaren. För motion finns det elljusspår i Valsta, Midgårdsvallen som har friidrottsarena, BMX-bana, fotbollsplaner, rugbyplan och utomhusbad. Vikingahallen med bla handboll och ett inomhusbad Midgårdsbadet med med bassäng för motionssimning, rehab- och undervisningsbassänger, relaxavdelning, småbarnspool.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Valsta till Märsta station (ca 10 min) via Märsta Centrum. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Från Valsta går det även direktbussar till Arlanda och Märsta Industriområde. Nattbussarna från Stockholm kör via Frejgatan

Förskolor och skolor

Närhet till skolor och förskolor samt det närliggande Arlandagymnasiet. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration