Sök Meny
Såld

SIGTUNA / Märsta - Märsta - Trosta / Gamla Trostavägen 129

Fastighet med lantligt läge bestående av en enplansvilla med källare samt ett fullt utrustat gästhus lämpligt för uthyrning.

Enplansvillan har en hel källare med bl a garage. Trädäck, delvis inglasat, med söderläge och liten pool. På entréplan finns en hall med klinker som ansluter till ett stort allrum med braskamin och utgång till det inglasade uterummet och trädäcket, ett kök med vita luckor och fönster i två väderstreck, ett helkaklat duschrum samt ett sovrum med flera garderober. Källaren har relativt höga fönster och utöver det rymliga garaget finns här flera rum/förråd och ett pannrum. Bredvid garaget finns ett sov-/gästrum med fönster mot öster.

Gästhuset uthyres idag och har två rum och kök samt ett WC-/duschrum med tvättmaskin.

Plan trädgårdstomt med växthus, förråd och staket gränsande mot naturtomt. Framför entrén finns en enkel paviljong med öppen spis.

Sponsrade länkar
SIGTUNA / Märsta / Märsta - Trosta
Gamla Trostavägen 129
Slutpris: 3 000 000 kr
Boarea/biarea: 71/71 kvm
Driftkostnad: 23 155 kr/år
Tomtarea: 2224 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-07-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Märsta / Gamla Trostavägen