Gamla Trostavägen 129 / Märsta - Trosta / Märsta / SIGTUNA

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
71/71 kvm
Driftkostnad
23 155 kr/år
Tomtarea
2 224 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2017-07-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla Trostavägen såldes av oss 2017-07-04. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Gamla Trostavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Trosta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fastighet med lantligt läge bestående av en enplansvilla med källare samt ett fullt utrustat gästhus lämpligt för uthyrning.

Enplansvillan har en hel källare med bl a garage. Trädäck, delvis inglasat, med söderläge och liten pool. På entréplan finns en hall med klinker som ansluter till ett stort allrum med braskamin och utgång till det inglasade uterummet och trädäcket, ett kök med vita luckor och fönster i två väderstreck, ett helkaklat duschrum samt ett sovrum med flera garderober. Källaren har relativt höga fönster och utöver det rymliga garaget finns här flera rum/förråd och ett pannrum. Bredvid garaget finns ett sov-/gästrum med fönster mot öster.

Gästhuset uthyres idag och har två rum och kök samt ett WC-/duschrum med tvättmaskin.

Plan trädgårdstomt med växthus, förråd och staket gränsande mot naturtomt. Framför entrén finns en enkel paviljong med öppen spis.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration