Håstahage 126 / Märsta - Odensala / Märsta / Sigtuna

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea/biarea
136/136 kvm
Driftkostnad
38 632 kr/år
Tomtarea
1 722 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2017-08-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Håstahage såldes av oss 2017-08-31. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Håstahage

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Odensala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig villa med mycket trevligt läge i populärt område nära till busshållplats och Odensala skola. Insynsskyddad trädgårdstomt med uppvärmd pool, inglasat uterum och uteplatser under tak med ljust sydvästläge. Säljaren byggde villan och den har en genomtänkt planlösning med många rum samt flera toa/bad-/duschrum och gemensamma utrymmen för att kunna möta en stor familjs önskemål. Flera praktiska detaljer som t ex entré under tak, toalett med dusch vid entrén, flera altandörrar, groventré som ansluter direkt till tvättutrymme, matkällare, hobbyrum m.m. Bra med parkeringsutrymme, carport och ett stort isolerat garage med fjärrstyrd port samt förråd. Bergvärmepump ger låg uppvärmningskostnad och det finns även en vedpanna samt öppen spis med insats. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration