Karlavagnen 46 / Steninge / Märsta / Sigtuna

Villa om 5 rum med mycket bra läge.

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea/biarea
129/28 kvm
Driftkostnad
29 500 kr/år
Tomtarea
417 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-03-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Karlavagnen såldes av oss 2018-03-19. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Karlavagnen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Steninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och luftig 2-plansvilla med garage. Kök, matplats och vardagsrum på entréplanet, allrum och sovrum bekvämt samlade på övre plan. Belägen i Östra Steninge med ett av de bästa lägena i området med härlig utsikt över ängarna och promenadavstånd till Steninge Slott, bad och båtklubb. Goda kommunikationer till pendeltåg via buss. Barnvänligt område som byggdes 2001 med grillplats och lekplatser. Huset är uppvärmt med ett vattenburet värmesystem, med frånluftsvärmepump, med golvvärme på bottenvåningen och luftvärmedpump/elradiatorer på övervåningen.

Entréplan består av kök, vardagsrum med utgång till den stora altanen i sydvästläge. Ett helkaklat duschrum med golvvärme. Grovingång/tvättstuga med tvättmaskin. På övre plan finns förutom tre sovrum, ett allrum, en rymlig klädkammare samt det andra duschrummet och två balkonger i sydvästläge respektive nordostläge. Huset har klinkergolv i hall, kök och våtutrymmen, annars genomgående parkettgolv.

Stort garage med betonggolv nås från framsidan via garageportar, från baksidan av tomten via en förrådsdörr, eller via tvättstugan direkt från huset. En del av garaget används som förråd och här finns garderober samt hyllor för förvaring. Ovanför garaget finns en vind som nås med separat stege med delvis lagt golv för ytterligare förvaring.

Ett av de bästa lägena i området med utsikt över ängarna och sol från förmiddag till kväll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration