Merkurigatan 64 / Märsta - Steninge / Märsta / SIGTUNA

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
115,9 kvm
Avgift
6 977 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-12-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Merkurigatan såldes av oss 2017-12-12. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Merkurigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Steninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräscht bostadsrättsradhus med bastu, modernt kök och helkaklade våtutrymmen.

Bra planerat boende med carport och p-plats för ytterligare en bil direkt vid entrén. Parkeringsplatserna har eluttag med timer. Vid entrén finns en träaltan med markis i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. På andra sidan finns ett mysigt inglasat uterum med anslutning till en plan trädgårdstomt. På tomten finns ett isolerat varmförråd med gott om utrymme för bildäck m.m.

Bostadsrätten har en praktisk planlösning med en grov- och en huvudentré. Groventrén har tvättutrymme, tvättho och en slitstark plastmatta. Huvudentrén har ett vackert och tåligt laminatgolv, öppen planlösning mot matplatsen och köket till vänster samt klädförvaringsutrymme med garderober och en rymlig klädkammare till höger. Köket har vita släta luckor, vitt rektangulärt kakel över mörk laminatbänkskiva, spis med häll i vinkel och side-by-side. Längre in finns ett rymligt vardagsrum med tak upp till nock och höga fönster som släpper in mycket ljus, ett sovrum samt ett helkaklat duschrum med golvvärme och handdukstork. På övre plan finns ett helkaklat duschrum och normalt tre sovrum. I denna bostadsrätt används ett av sovrummen till walk-in-closet och duschrummet är tillbyggt med en bastu.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration