Merkurigatan 63 / Märsta - Steninge / Märsta / Sigtuna

Bo på barnvänliga Merkurigatan!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
101,5 kvm
Avgift
6 501 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-14
Bostaden är såld!

Denna radhus på Merkurigatan såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Merkurigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Steninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Merkurigatan 63, ett trevligt och ljust radhus i soutteräng med mycket bra och lugnt läge i området!
Bostaden har genomgått en renovering 2019 med nya köksluckor, nya golv i köket samt i hallen på de båda planen. Dessa rum samt vardagsrummet har även målats om i vitt vilket gör rummen ljusa och fräscha!

Entréplanet består av en hall, kök, vardagsrum med utgång till balkong, ett sovrum, duschrum samt tvättstuga. På det nedre planet finns ett förråd och en klädkammare som båda är mycket rymliga, badrum samt två sovrum. Från det ena sovrummet nås uteplatsen på baksidan.

På baksidan av huset finns en stor uteplats, trädgård med gräsyta samt ett förråd. Här finns också ett plommonträd. Tomten gränsar mot en allmänning.
På framsidan finns en uteplats samt parkering i carport. En vacker rosenbuske finns.

Bostadsrättsföreningen har en mycket bra och informativ hemsida; https://brfvg1.se/

Området är lugnt och barnvänligt och här finns flera nyrenoverade lekplatser. Det är gångavstånd till Galaxskolan åk F-6, samt till flera förskolor som Orion, Raketen och Saturnus. Busshållsplats finns i området och den tar dig till Märsta Centrum och Märsta Station där det går tåg mot Uppsala och Stockholm. Därifrån går även buss mot Arlanda och Sigtuna.

Det är även gångavstånd till fina strövområden och motionsspår samt till Steningebadet och Steninge Slott med den härliga Stenladan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Märsta - Steninge

Barnvänligt område med grönskande natur och bad.

Området

I Steninge bor man i ett barnvänligt område med lekplatser, grönskande natur och bad. På promenadavstånd finns Mälaren och Steninge slott. Området har en blandat bebyggelse med bostadsrätter, radhus i bostadrättsform, friköpta radhus eller friliggande villor

Fritid och närservice

Det finns elljusspår i Valsta och Midgårdsvallen har friidrottsarena, BMX-bana, fotbollsplaner, rugbyplan och utomhusbad samt Vikingahallen med bla handboll. I Valsta centrum finns det flera olika butiker, Ica Supermarket, frisör, kvarterskrog, pizzeria, apotek och vårdcentral. Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Vid Steningeviken ligger det populära Steningebadet. Det finns även två ishallar invid Märsta Centrum. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Steninge till Märsta station via Märsta Centrum. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss till Arlanda tar ca 20 min.

Förskolor och skolor

I Steninge finns flera skolor och förskolor att välja mellan. Dessutom finns Arlandagymnasiet inom bekvämt gångavstånd. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.