Sök Meny
Såld

SIGTUNA / Märsta - Märsta - Steninge / Siriusgatan 72

Bostadsrättsradhus med 5 rum i populärt område

Kommande försäljning med beräknad försäljningsstart i februari 2017 - Välkommen att lämna intresseanmälan!

På entréplan finns en hall med klinker och klädförvaring i ett rymligt förråd, ett helrenoverat kök (2010) med vita luckor och matplats, ett stort vardagsrum med utgång till balkong med västerläge och markis, ett helkaklat duschrum med golvvärme (renoverat 2000), ett sovrum samt ett tvättutrymme med praktiskt läge invid köket. På övre plan finns en möblerbar hall (t ex datorhörna), tre sovrum varav två med fasta garderober samt ett badrum med bubbelbadkar. Övre hall har garderober och lucka med stege upp till vindsförråd. På bottenvåningen finns en hall och utgång till carport som ger svala bilar på sommaren och varma snöfria bilar på vintern. Carporten har eluttag och utrymme för två bilar under tak. Ytterligare bilar får plats utanför carporten. Bredvid carporten finns snickarbod/förråd med plats för däck m.m. Utrymme även för cyklar under tak eller i separat cykelförråd.

Vid entrén på entréplan finns en förstukvist med träaltan och morgonsol, en liten tomt med gräsmatta och utsikt över lummig och avskärmad innergård med lekplats. På andra sidan av huset finns en stor solig balkong med markis, västerläge och eftermiddags- och kvällssol.

Boende på Siriusgatan i Steninge har tillgång till samfällighetslokal för kalas och fest samt nära till Valsta centrum, busshållplats, nybyggda skolor, natur och Mälaren med Steningebadet. Bostadsrättsföreningen har en bra och informativ hemsida, se http://www.brfsirius2.se/

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
SIGTUNA / Märsta / Märsta - Steninge
Siriusgatan 72
Utgångspris: 1 975 000 kr
Boarea: 131 kvm
Avgift: 5 619 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Märsta / Siriusgatan
  • Förbättra läget med insynsskydd
    Förbättra läget med insynsskydd

    Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  • Sju sätt att renovera miljövänligt!
    Sju sätt att renovera miljövänligt!

    Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.