Siriusgatan 67

Siriusgatan 67

Slutpris

3 500 000 kr


Märsta - Steninge— Märsta— Sigtuna

Siriusgatan 67


Slutpris
3 500 000 kr

Märsta - Steninge— Märsta— Sigtuna

Rymligt radhus med toppenläge!

Rymligt radhus med mycket bra läge - ett av de bästa i området. Insynsskyddad tomt, uteplats och balkong med eftermiddags- och kvällssol. Välskött entré med vacker stenläggning, fina rabatter och anslutning till innergård med grönyta. Bekvämt läge nära carport.

På entréplan finns en rymlig hall med klädkammare/förråd, kök med matplats och vy över innergården samt praktisk anslutning till tvättutrymme med bred tvättbänk, ett helkaklat duschrum med vägghängd toalett, ett vardagsrum med utgång till balkong samt ett sovrum/kontor. På övre plan finns en möblerbar hall/allrum, tre sovrum samt ett helkaklat duschrum med golvvärme. Här finns även flera fasta garderober samt en lucka med stege upp till belyst förrådsutrymme på vinden. I suterrängplan finns förråd, ett rymligt allrum med utgång till träaltan och tomt samt ytterligare ett sovrum - totalt 5 st sovrum.

Barnvänligt område med närhet till buss, skolor, dagis, natur med motionsspår, Steninge Slott och Mälaren med Steningebadet. Boende i området har möjlighet att disponera en samfällighetslokal på Siriusgatan 56 för kalas och fest.

Välkommen på visning!


Boarea
159 kvm
Driftkostnad
46 538 kr/år
Tomtarea
171 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-12-08

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på Siriusgatan såldes av oss 2021-12-08. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Siriusgatan.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.