Smedsbol 205

Smedsbol 205

Slutpris

4 100 000 kr


Märsta— Sigtuna

Smedsbol 205


Slutpris
4 100 000 kr

Märsta— Sigtuna

Välkomna till en mycket fin och trivsam fastighet som ligger i natursköna Smedsbol. Huset har stora och välplanerade ytor och är mycket välskött.
På övre plan finns det stora sällskapsytor där kök, matsal och vardagsrum är hjärtat i huset. Köket är ljust och stort och har bra arbetsytor. Genom fönstren har man en härlig fri utsikt. Vardagsrum och matsal har öppet mellan sig och här är det mycket ljust och rymligt. I vardagsrummet är mysfaktorn hög med den öppna spisen. På det övre planet finns det även två sovrum och ett badrum.

På entréplanet finns det hall, tre sovrum, duschrum, tvättstuga, pannrum och förråd. Garaget nås inifrån huset via ett av sovrummen. Garaget nås såklart även utifrån via en garageport samt en dörr.
Huset har kontinuerligt renoverats och vårdats. Det finns gott om förvaringsmöjligheter med tex garderober sovrummen och i övriga utrymmen.

Tomten har ett högt, lugnt och ostört läge och är även den mycket välskött. På baksidan har man två uteplatser varav ovan den ena finns en elstyrd terrassmarkis som är 6 meter bred. På tomten finns flera olika planteringar och buskar. Ett sprinklersystem för bevattning finns.
På den rymliga balkongen på husets framsida har man utsikt över ängar och åkrar.

I området finns det 33 fastigheter och det är gott om barnfamiljer.

Till Märsta är det ca 6 km och för barnen finns skolskjuts till Odensala skola. I Märsta finns all möjlig service som restauranger, caféer, matbutiker, tandläkare, vårdcentral, apotek, klädbutiker som HM, Lindex, KappAhl, Intersport osv.


Boarea/biarea
149/58 kvm
Driftkostnad
46 850 kr/år
Tomtarea
1 990 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-02-26

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Smedsbol såldes av oss 2018-02-26. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Smedsbol.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.