Solrosvägen 27 / Märsta - Arenberga / Märsta / Sigtuna

Enplansvilla i populärt område

Slutpris
3 810 000 kr
Boarea
104 kvm
Driftkostnad
29 855 kr/år
Tomtarea
605 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Solrosvägen såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Solrosvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Arenberga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig enplansvilla i barnvänligt område. Villan består idag av två sovrum som kan bli tre, vardagsrum med utgång till uteplats under tak, fräscht kök, helkaklat duschrum med bastu, nyrenoverat tvättutrymme med groventré, garage med vidbyggt förråd samt en isolerad friggebod. Nya fönster samt nytt yttertak. Trevlig plan gräsmattetomt med äppelträd, flera vinbärsbuskar samt hallon.

Villan har stor potential även för de som behöver större boyta; utöka med en övervåning, bygga till burspråk i köket eller varför inte bygga ihop med garaget?

Huset säljs med friskrivning mot dolda fel på grund av ägarstruktur (dödsbo). Överlåtelsebesiktning finns att ladda ned via vår hemsida .

Nära till både Ekillaskolan, Norrbackaskolan, Sätunaskolan, Sätuna förskola samt både skog, natur och Märsta Station med kommunikationer. Kanonkullen, alldeles intill, är populär för pulkaåkning vintertid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration