Sök Meny
Såld

Sigtuna / Märsta - Märsta - Arenberga / Solrosvägen 27

Enplansvilla i populärt område

Trevlig enplansvilla i barnvänligt område. Villan består idag av två sovrum som kan bli tre, vardagsrum med utgång till uteplats under tak, fräscht kök, helkaklat duschrum med bastu, nyrenoverat tvättutrymme med groventré, garage med vidbyggt förråd samt en isolerad friggebod. Nya fönster samt nytt yttertak. Trevlig plan gräsmattetomt med äppelträd, flera vinbärsbuskar samt hallon.

Villan har stor potential även för de som behöver större boyta; utöka med en övervåning, bygga till burspråk i köket eller varför inte bygga ihop med garaget?

Huset säljs med friskrivning mot dolda fel på grund av ägarstruktur (dödsbo). Överlåtelsebesiktning finns att ladda ned via vår hemsida .

Nära till både Ekillaskolan, Norrbackaskolan, Sätunaskolan, Sätuna förskola samt både skog, natur och Märsta Station med kommunikationer. Kanonkullen, alldeles intill, är populär för pulkaåkning vintertid.

Sponsrade länkar
Sigtuna / Märsta / Märsta - Arenberga
Solrosvägen 27
Slutpris: 3 810 000 kr
Boarea: 104 kvm
Driftkostnad: 29 855 kr/år
Tomtarea: 605 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Märsta / Solrosvägen