Steningeliden 9 / Steninge Allé / Märsta / Sigtuna

Rymligt hus med familjevänligt och högt läge på omtyckta Steninge Allé.

Slutpris
4 975 000 kr
Boarea
179 kvm
Driftkostnad
43 314 kr/år
Tomtarea
445 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Steningeliden såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Steningeliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Steninge Allé är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till denna treplansvilla med mycket bra läge. Här möts du av ett rymligt och modernt hus i fint skick med harmoniska färger. Huset byggdes 2007 och erbjuder ett välplanerat boende med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och modern utrustning.

Från entréplanet nås ett inglasat uterum samt en balkong i högt läge med fri vy. På nedre planet finns en stor uteplats i sydost med sol hela dagen.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Steninge Allés hjärta. Nära bland annat Steninge Slott, Mälaren med Steningebadet och Märsta Centrum . Nyligen har busskommunikationer tillkommit på gatan nedanför.

Varmt välkommen till Steningeliden 9!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta - Steninge

Barnvänligt område med grönskande natur och bad.

Området

I Steninge bor man i ett barnvänligt område med lekplatser, grönskande natur och bad. På promenadavstånd finns Mälaren och Steninge slott. Området har en blandat bebyggelse med bostadsrätter, radhus i bostadrättsform, friköpta radhus eller friliggande villor

Fritid och närservice

Det finns elljusspår i Valsta och Midgårdsvallen har friidrottsarena, BMX-bana, fotbollsplaner, rugbyplan och utomhusbad samt Vikingahallen med bla handboll. I Valsta centrum finns det flera olika butiker, Ica Supermarket, frisör, kvarterskrog, pizzeria, apotek och vårdcentral. Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Vid Steningeviken ligger det populära Steningebadet. Det finns även två ishallar invid Märsta Centrum. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Steninge till Märsta station via Märsta Centrum. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss till Arlanda tar ca 20 min.

Förskolor och skolor

I Steninge finns flera skolor och förskolor att välja mellan. Dessutom finns Arlandagymnasiet inom bekvämt gångavstånd. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.