Valsta Gårdsväg 4, lgh 1104 / Märsta - Valsta / Märsta / SIGTUNA / Nyproduktion

Nyproducerade lägenheter!

Märsta Port - BRF Kungsängsliljan
Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 094 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Valsta Gårdsväg såldes av oss 2017-11-07. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Valsta Gårdsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Valsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen på visning på Valsta Gårdsväg 4 och 8. Nyproducerade lägenheter med möjlig inflytt redan 1 december 2017!

Lägenheterna i Brf Kungsängsliljan blir en del av ett nytt område i Märsta. Föreningen består av 82 lägenheter fördelade i 2 huskroppar med 1-3 rok i varje. Husen har 6 våningar med hiss. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och vindsförråd, på gården finns en gemensam tvättstuga.

Här bor du med närhet till naturen och fina områden för bad och rekreation. Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola är riktiga oaser för den som gillar skog och mark. Varma sommardagar har du cykelavstånd till Mälarens vatten och ett stenkast från huset ligger SATS träningscenter.

Förutom närheten till naturen har du ett bekvämt avstånd till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Dessutom ligger Märsta centrum endast några få kilometer bort. Här finns mataffär, restauranger och service samt buss och pendeltågsstation. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm Central på cirka 30 minuter.

Se även bilagda dokument för prislista, planlösningar m.m.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration