Valsta Gårdsväg  4

Valsta Gårdsväg 4

Slutpris

1 450 000 kr


Märsta - Valsta— Märsta— Sigtuna

Valsta Gårdsväg 4


Slutpris
1 450 000 kr

Märsta - Valsta— Märsta— Sigtuna

Etta högst upp i huset!

Nu säljs en av föreningens bäst belägna ettor till fyndpris!!

Välkommen till denna trevliga etta, byggd 2016, som ligger högst upp i huset. Lägenheten har ett stort allrum med gott om plats för både säng, matbord och tv-hörna samt utgång till en balkong med perfekt solläge i sydväst. Fullutrustat kök , helkaklat duschrum som är förberett för tvättmaskin samt klädkammare/kontor om 3 kvm intill hallen.

Ett vindsförråd tillhör lägenheten och på gården finns det gemensamma tvättstugor.

Brf Kungsängsliljan är en del av ett nytt område i Märsta. Föreningen består av 82 lägenheter fördelade i 2 huskroppar. Husen har 6 våningar med hiss. Här bor du med närhet till naturen och fina områden för bad och rekreation. Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola är riktiga oaser för den som gillar skog och mark. Varma sommardagar har du cykelavstånd till Mälarens vatten och ett stenkast från huset ligger SATS träningscenter.

Förutom närheten till naturen har du ett bekvämt avstånd till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Dessutom ligger Märsta centrum endast några få kilometer bort. Här finns mataffär, restauranger och service samt buss och pendeltågsstation. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm Central på cirka 30 minuter.

RING FÖR VISNING!


Boarea
43 kvm
Avgift
2 419 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-21

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Valsta Gårdsväg såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Valsta Gårdsväg.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.