Vänortsringen 11 / Märsta - Centrum / Märsta / Sigtuna

5:a med balkong i söder-/västerläge

Slutpris
1 625 000 kr
Boarea
113 kvm
Avgift
8 358 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-11-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vänortsringen såldes av oss 2018-11-01. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Vänortsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 5:a med balkong i söder-/västerläge. Centralt och bekvämt läge två trappor upp i hus med hiss och promenadavstånd till Märsta centrum.

Entré med säkerhetsdörr och stor hall i vinkel med gott om förvaringsmöjligheter i garderober och lägenhetsförråd. Till vänster finns kök med vita luckor, diskmaskin, matplats och utgång till balkong, öppen planlösning mot vardagsrum, ett badrum samt två sovrum. På andra sidan av lägenheten finns två sovrum, en klädkammare och ett duschrum. Persienner i samtliga fönster. Denna lägenhet har även ett förråd beläget på entréplan och där finns även en tvättstuga.

Se även information från HSB: https://www.hsb.se/arlanda/brf/ronnen/

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration