Vestagatan 23

Vestagatan 23

Slutpris

3 020 000 kr


Märsta - Steninge— Märsta— SIGTUNA

Vestagatan 23


Slutpris
3 020 000 kr

Märsta - Steninge— Märsta— SIGTUNA

Trevligt parhus med insynsskyddad trädgård

Trevligt parhus med en insynsskyddad trädgård, gränsande mot allmänning belägen på en lugn återvändsgata i Steninge. Stor träaltan i söderläge, renoverat kök och badrum samt smakfullt inredd med gott om ytor och många rum.

När du kliver in i detta trevliga parhus möts du av en modern hall med laminat på golvet. Från entrén når du vardagsrum, kök, duschrum och trapp till övre plan. Duschrummet är nyligen, 2013, helrenoverat i smakfulla grå och vita färger. Allrummet är lättmöblerat med generösa ytor, perfekt för att samla familjen, och kan byggas om för att erhålla ytterligare ett rum. Det har en utgång till träaltan och trädgården i bästa sydvästläge.

Vidare finns köket, genomgående renoverat och ombyggt från 2012 med luckor i vit kulör och bänkskiva i laminat. Praktiskt groventré med tvättutrymme gränsande till köket med frånluftvärmepump, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättho. Entréplan har genomgående ekparkett och ljusa val.

På övre plan möts du av ett rymligt allrum med klädkammare. Till vänster finner du ett rymligt sovrum med vy ut mot gatan. Bredvid sovrummet finns ett badrum. Till höger om hallen finner du två sovrum med fönster mot baksidan. Det finns även en klädkammare och vindslucka med en utfällbar stege upp till vinden i allrummet.

Huset har ett garage, ommålat 2014, med tillhörande förråd och ett trädgårdsförråd. Trädgården angränsar till en skog med promenadspår och ligger inte långt från diverse friluftsaktiviteter. Nära till centrum, lekplats, flera skolor, busshållplats, natur och Mälaren med Steningebadet.


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
31 400 kr/år
Tomtarea
310 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2015-08-31

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna parhus på Vestagatan såldes av oss 2015-08-31. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Vestagatan.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.