Vestagatan 13 / Steninge / Märsta / Sigtuna

Enplansvilla med uteplats i sydväst!

Slutpris
2 925 000 kr
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
30 490 kr/år
Totalareal
381 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-01-14
Bostaden är såld!

Denna parhus på Vestagatan såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Vestagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Steninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fint enplanshus med bra läge samt ljusa och fräscha ytskikt. Stor träaltan, delvis under tak, byggd 2013 med perfekt sydvästläge.
Entrédörr med kodlås och fönster, rymlig hall med klädförvaring och klädkammare, ett modernt vitt kök (2017) med stenskiva, vardagsrum med utgång till träaltan under tak, två sovrum samt duschrum (2013) med kakel och tvättpelare.
Ny frånluftsvärmepump (2018), 3-glasfönster och mekanisk ventilation ger låga driftskostnader och god boendemiljö. Fasad målad 2011.
Garage med vidbyggt isolerat förråd och parkeringsutrymme invid entrén.
Trevlig insynsskyddad trädgårdstomt med mur och staket.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Märsta - Steninge

Barnvänligt område med grönskande natur och bad.

Området

I Steninge bor man i ett barnvänligt område med lekplatser, grönskande natur och bad. På promenadavstånd finns Mälaren och Steninge slott. Området har en blandat bebyggelse med bostadsrätter, radhus i bostadrättsform, friköpta radhus eller friliggande villor

Fritid och närservice

Det finns elljusspår i Valsta och Midgårdsvallen har friidrottsarena, BMX-bana, fotbollsplaner, rugbyplan och utomhusbad samt Vikingahallen med bla handboll. I Valsta centrum finns det flera olika butiker, Ica Supermarket, frisör, kvarterskrog, pizzeria, apotek och vårdcentral. Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Vid Steningeviken ligger det populära Steningebadet. Det finns även två ishallar invid Märsta Centrum. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Steninge till Märsta station via Märsta Centrum. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss till Arlanda tar ca 20 min.

Förskolor och skolor

I Steninge finns flera skolor och förskolor att välja mellan. Dessutom finns Arlandagymnasiet inom bekvämt gångavstånd. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten