Sök Meny
Såld

Ekerö / Munsö - Ekerö-Munsö / Flintvägen 19

-SJÖNÄRA IDYLL NÄRA SANDSTRAND MED EGEN BÅTPLATS-
Ett mycket smakfullt boende som verkligen är något utöver det vanliga. Här har ni en möjlighet att förvärva ett riktigt drömställe av sällan skådat slag. Med ord är det omöjligt att rättvist beskriva det ägaren här har skapat. Någon kommer säkert att uppleva ett enastående "partyhus" en annan känner in den lantligt romantiska idyllen och någon kommer säkert att uppleva sin drömvilla. Allt är skapat mellan 2006 till 2016 och upplevs som nytt.
Förutom det fina bostadshuset finns här, två gästhus, utomhuskök, spa-bad, vinkällare, lusthus, inglasat uterum, garage och ett enormt soldäck/uteplats om ca 218 kvm. Allt detta ligger bara 200 meter från sandstrand och båtbrygga med sjösättningsramp. Dit går man på en egen stig där även fyrhjulingen kan köras.

Sponsrade länkar
Ekerö / Munsö / Ekerö-Munsö
Flintvägen 19
Slutpris: 7 200 000 kr
Boarea/biarea: 150/94 kvm
Driftkostnad: 43 035 kr/år
Tomtarea: 2 012 kvm
Rum: 5 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-09-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Munsö / Flintvägen