Flintvägen 19 / Ekerö-Munsö / Munsö / Ekerö

Slutpris
7 200 000 kr
Boarea/biarea
150/94 kvm
Driftkostnad
43 035 kr/år
Tomtarea
2 012 kvm
Rum
5 rum (1-5 sovrum)
Såld
2017-09-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Flintvägen såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Munsö samt även på Flintvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekerö-Munsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

-SJÖNÄRA IDYLL NÄRA SANDSTRAND MED EGEN BÅTPLATS-
Ett mycket smakfullt boende som verkligen är något utöver det vanliga. Här har ni en möjlighet att förvärva ett riktigt drömställe av sällan skådat slag. Med ord är det omöjligt att rättvist beskriva det ägaren här har skapat. Någon kommer säkert att uppleva ett enastående "partyhus" en annan känner in den lantligt romantiska idyllen och någon kommer säkert att uppleva sin drömvilla. Allt är skapat mellan 2006 till 2016 och upplevs som nytt.
Förutom det fina bostadshuset finns här, två gästhus, utomhuskök, spa-bad, vinkällare, lusthus, inglasat uterum, garage och ett enormt soldäck/uteplats om ca 218 kvm. Allt detta ligger bara 200 meter från sandstrand och båtbrygga med sjösättningsramp. Dit går man på en egen stig där även fyrhjulingen kan köras.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration