Sök Meny
Såld

Nacka - Kvarnholmen / Fyrtornet

Fantastisk 3:a om 67kvm med en fantastisk utsikt högt upp över Djurgården!

Fantastisk 3:a om 67kvm högt upp med ett unikt läge och en oslagbar utsikt! Fönster i tre väderstreck med utsikt över stad och hav. Fina öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Rymligt badrum med fönster mot skärgården. Unikt boende på bästa adress. Längst Kvarnholmens historiska kustremsa tar Stockholms häftigaste skärgårdsboende form med historiska silobyggnader som förlaga.

Stockholm Lighthouse består av olika delar som vi kallar Galleriet, Fyrtornet och Panorama. Högst upp i Fyrtornet skapar vi en exklusiv, inglasad lounge med bastu och relax för alla boende.

Fyrtornet rymmer 12 bostäder om tre till fem rum och kök. Här är fönster i tre väderstreck en självklarhet liksom de sociala planlösningarna där det stilrena köket övergår i matplats och vardagsrum.

Högst upp i Fyrtornet ligger en majestätisk etagevåning som rymmer fem rum och kök. Längst ned i huset ligger en fantastisk våning om fyra rum och kök. En terrass om nära 80 kvadratmeter omsluter hela bostaden som har en luftig social del och en privat sovrumsdel. Dörrar finns från samtliga rum ut mot terrassen.

Det ljusa köket med släta, vita köksluckor från Vedum och rostfria vitvaror är både stilrent och enkelt att arbeta i. Ovanför den vita bänkskivan sitter vita blanka, kakelplattor på högkant.
Se JM´s länk för att se utsikt mm. http://project.diakrit.com/propdev/JM/Lighthouse/

Tillträde möjligt 4 april.

Sponsrade länkar
Nacka / Kvarnholmen
Fyrtornet
Slutpris: 5 050 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 4 133 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 1
Såld: 2017-02-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Nacka

Andra liknande sålda bostäder