Sök Meny
Såld

Nacka - Kvarnholmen / Fyrtornet

Fantastisk 3:a om 67kvm med en fantastisk utsikt högt upp över Djurgården!

Fantastisk 3:a om 67kvm högt upp med ett unikt läge och en oslagbar utsikt! Fönster i tre väderstreck med utsikt över stad och hav. Fina öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Rymligt badrum med fönster mot skärgården. Unikt boende på bästa adress. Längst Kvarnholmens historiska kustremsa tar Stockholms häftigaste skärgårdsboende form med historiska silobyggnader som förlaga.

Stockholm Lighthouse består av olika delar som vi kallar Galleriet, Fyrtornet och Panorama. Högst upp i Fyrtornet skapar vi en exklusiv, inglasad lounge med bastu och relax för alla boende.

Fyrtornet rymmer 12 bostäder om tre till fem rum och kök. Här är fönster i tre väderstreck en självklarhet liksom de sociala planlösningarna där det stilrena köket övergår i matplats och vardagsrum.

Högst upp i Fyrtornet ligger en majestätisk etagevåning som rymmer fem rum och kök. Längst ned i huset ligger en fantastisk våning om fyra rum och kök. En terrass om nära 80 kvadratmeter omsluter hela bostaden som har en luftig social del och en privat sovrumsdel. Dörrar finns från samtliga rum ut mot terrassen.

Det ljusa köket med släta, vita köksluckor från Vedum och rostfria vitvaror är både stilrent och enkelt att arbeta i. Ovanför den vita bänkskivan sitter vita blanka, kakelplattor på högkant.
Se JM´s länk för att se utsikt mm. http://project.diakrit.com/propdev/JM/Lighthouse/

Tillträde möjligt 4 april.

Sponsrade länkar
Nacka / Kvarnholmen
Fyrtornet
Slutpris: 5 050 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 4 133 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 1 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Nacka