Sök Meny
Såld

Nacka / Winborgs väg 7, trapphus 14

Nyproduktion med industrikänsla och 3,7 meter i takhöjd! 10 minuter från Södermalm!

Bo endast 10 minuter från Södermalm i Gustaf de Lavals fabrikslokaler från förra seklets början. Här bygger SSM fina lägenheter med industrikänsla och 3,7 meter i takhöjd! Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är byggt med tanke på bra arbetsytor och förvaring i skåp. Skåpen har en smakfull ljusgrå färg på luckorna. Lättmöblerat vardagsrum med plats för vardagsrumsmöbler samt matbord. Vidare erbjuder lägenheten genomgående vita väggar och vitpigmenterade ekparkettgolv. Mer information finns på https://www.ssmliving.se/vara-bostader/turbinhallen/ Tillträde 2017-10-04.

Här bor du i Järla Sjö med närhet till all tänkbar service men också fantastiska naturområden och vatten. Mycket goda kommunikationer till Slussen med Saltsjöbanan, buss eller bil. Sickla köpområde når du med en kort promenad.

Sponsrade länkar
Nacka
Winborgs väg 7, trapphus 14
Slutpris: 3 500 000 kr
Boarea: 48 kvm
Avgift: 2 980 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 1
Såld: 2017-08-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Nacka